Therme: Prima chestie calumea pe care o văd România

In avanpremieră, că nu au trecut decât 2 ani (?) de la deschidere, vreau să notez câteva lucruri despre asta că e prima oară când am mers aici și-am mers așa, cam cu îndoială.

Singurul blogger care a avut o acoperire interesantă a evenimentului de deschidere și a ce s-a întâmplat ulterior a fost Radu și dau și link la el, pentru cine nu știe despre ce e vorba, eu nu am stat să fac poze înăuntru.

La restul am citit comunicate de PR și hatereala de doi lei și-o cutie de conserve, majoritatea pe tema faptului că nu prea lasă ăștia romulanii bruneți și cu fuste colorate înăuntru. Nici azi nu am văzut mai mult de doi și din ăia mai spălați.

După care nimic. Mă și gândeam – bă nu se mai întâmplă NIMIC la ăștia?

Păi nu se mai întâmplă că au clienți destui și nu mai dau cu banii la bloagări, de unde și hatereala ( asta e o presupunere ) .

Copiilor mei le plac piscinele. Mie îmi plac doar dacă au apă încălzită. Da, și vara. Mie-mi place “la băi”, taică. Și la mare, da’ să fie caldă, nu să îmi înghețe puțulica în ea. Că după ce îngheață nu-i mai poți spune altfel.

Așa de mult le place copiilor, că cel mic mereu mă întreabă :

-Tati, când mai mergem în Danemarca? (Lalandia)

-Acum lucrez in Suedia.

-Acolo au piscine?

Și cum nu prea e vreme de mers la munte că zici că a venit deja vara ( dar și că era deja rezervat acolo unde aș sta eu ) zic hai că mergem la ăștia weekendul ăsta. Băi, sunt surprins.

E mai frumos decât în alte țări. Ok, aia in Billund, de exemplu, au un parc cu o tematică mai largă nu are zone exclusive pentru adulți și e cu mai mult activități. DAR.

Ăsta e mai modern decât cam oriunde am fost.

E mai curat. Băi, sincer, mă așteptam să fie românesc , adică îmbâcsit pe la toate colțurile și cu jegul sub preș, dar nu. Într-o zi arhiplină era bec. Imaculat. Eu nu am așa curat acasă. E imposibil, ar trebui să stea cineva continuu călare pe mătură, iar eu nu m-am însurat cu o vrăjitoare.

Salvamarii își fac treaba. Toți . Un pic cu exces de zel , distracția, prin urmare se mai subțiază, dar aia e. Toată lumea pare că își face treaba și ești servit relativ repede cu orice.

Mâncarea e ok. Am citit plângeri pe bloguri că nu au nu știu ce mâncăruri sănătoase și simandicoase, eventual la preț de cantina de parlament, și probabil că nu au ciorbă lol. Mâncarea pare mai sănătoasă și e mai apetisantă decât la alte cluburi de gen din străinătățuri. Și sucuri fresh și salate și prăjituri și clătite și de toate.

Câtă lume vine acolo ? Eu am ajuns aproape la 10 dimineața și eram poate vreo 100 de inși. A fost mișto până pe la 12:00. Pe urmă a venit lumuliță în valuri-valuri, de s-a umplut. Când am ieșit eu, la 4, era o coadă că de cometă – tot dădeau să intre și nu mai aveau unde.

E deschis până la 12 noaptea. De aia .

Și e plin de străini, asta in cazul in care nu mă credeți că e de calitate.

Sunt mulți: evrei, italieni , bulgari și ucraineni și am auzit vorbind și ungurește, dar ăștia ar putea fi români, nu-i iau în calcul.

Eu am fost la zona Galaxy, aia mainstream, pentru că am copii și așa e când ai d-ăștia. Sunt ca păduchii, nu ai voie in niciun loc super-cool dacă ai paraziți; stai acolo, lângă alții că tine, care au și ei copiii. Nu e multă suprafață de apă în zona aia. Sunt, practic, 2 piscine importante și niște tobogane.

Pentru 4 persoane ( am platit intrare pentru 3, cred că datorită vârstei copilului mic) 6 ore de baltă și prânzul ne-au costat 370 de lei.

Știu doar că a fost mai scump prin alte părți. Și nu neapărat mai bine. Am să mai merg aici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments