Scurt: Public tolerant.

Prea mult, prea ca la țară?

Pana acum o fi vazut si locuitorul numarul 18,000,000  ceremonia de ce-o fi fost de la Stadionul National cu Simona Halep si, probabil, s-au bucurat in egala masura ca a venit sportiva cat si ca au avut sansa sa o injure pe Gabi Firea.

Pentru mine supriza cea mai mare nu e ca a castigat  turneul , desi nici asta nu credeam ca se mai poate intampla. Dar, plm, sa multumim un pic buburuzei, zic, ca le-a scos si pe Sharapova si pe Ostapenko din joc.  Am vazut 2 seturi in reluare din meciul ei cu Halep, ca nu stiam de ce plange CTP.  Un pic mai bun decat finala, dupa parerea mea de necunoscator.

Dar sa revin la ce vreau sa spun.  Surpriza maxima au fost doua. Mi-a placut cum a putut asista pasiv la tentativa de PR politic, la labareala cu Nastase si la reactia publicului. Zambea. Tare. Publicul era la serviciu, ea nu era la primire.

A doua, cu publicul. Ba, am înteles, au huiduit-o pe Firea. Okeeey. Bravooo. Da’ la boșorogul de Nastase li s-au terminat huiduielile sau cum? Sau e la modul ”nu se face, generalu’ e totuși cu tenisul, sa nu fim rai. ” ?

Intreb si eu. E adevarat ca ar fi fost  prea mult huiduit in %  si  până la urma poate ca e mai bine asa. Trebuie sa existe o scară a jegoșeniei. Gen , ok, poți să fii un pensionar cercetat penal, în general, un nesimțit arogant și să te afișezi cu sportivi în vogă pentru clătirea imaginii proprii, aia câtă mai e , că altfel nu-i motiv, da’ dacă ești Firea îți iei la muie ca Dinamo.  Bineinteles că Șoroș e de vină. El i-a închis și contul de FB . Mai bine și-așa ies numai mizerii din facebook-ul ăla.

Presupun ca nu a mai ramas loc in tribune să aduca si public prietenos politic. Ehm, poate data viitoare nu mai cumpără Șoroș toate biletele cu intrare liberă, la vreo gală Bute, sau cine stie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
5 years ago

De ce pasiva? Sa huiduie si ea parca nu mergea, sa le zica sa inceteze nici atat…ce ai fi facut in locul ei? Adica chiar nu ma pot gandi la o reactie potrivita.

In ce ma priveste eu zic ca nastase avea dreptul sa fie acolo, ca era un eveniment de sport, nu rutier/politic etc. Si la tenis da, poate vorbi. Nici simona poate nu e usa de biserica, dar nu era despre moralitate, ci despre sport.

Fery
Fery
5 years ago

Cu sportu nu merge ca si cu alte meserii, ca-l inviti pe ala sa tina o conferinta despre valva mitrala si patologiile in voga, si daca e chirurg meserias, pana nu infunda puscaria, si poate si de acolo, ramane o autoritate. Cu sportu e cu imagine, cu reprezentare, cu model, cu etica, cu moralitate etc. Cu asta bat spre ideea ca nu, Nastase nu trebuia invitat, si daca era numaru unu mondial acuma hapt, daca nu esti pregatit sa iti asumi si sa sustii comportamentul lui cu tot ce deriva de aici. Deci daca ala e un betiv notoriu pe… Read more »

Stropic
Stropic
5 years ago

ce a facut simona halep, ilie nastase a facut de 2 ori. 2 premii, o data la dublu. nu zic ca e mult, nadal are 20 sau ceva, dar la noi in tara cam e maxim ce s-a putut la tenis. sa il bage la puscarie grabnic ca a condus beat, niciun favoritism aici ca vai ce performanta a facut el. vezi filmul flight. dar are dreptul sa vorbeasca despre tenis, e fix ca in orice meserie. in alta ordine de idei, nu pot sa nu ma intreb de ce nu au chemat-o si pe tipa cealalta care a mai… Read more »

Mars
Mars
5 years ago

Cealalta castigatoare e fix Virginia Ruzici, care e managerul Simonei Halep. Cel mai probabil nu a vrut sa urce pe scena facand parte din stafful ei.:)

Stropic
Stropic
5 years ago

Mai, nu stiu. Eu ma pun in locul Simonei Halep. Si ma gandesc la toata munca, efortul, renuntarile (ca nu cred ca contesta cineva ca e munca titanica si cu slabe sperante) cu un vis: ca ajung campioana. Da, sigur ca si pentru bani, dar clar vreau si celebritatea, sa ma aclame toti, baie de multime, normal ca vrei si celebritatea, ca ma gandesc ca sunt si alte metode de a incerca sa devii milionar altfel. Ei, si dupa ani de zile, cand in sfarsit sunt campioana, si cine stie daca mai devin vreodata (ca statistic nu) putea sa fie… Read more »