Banc Sec. Cu hoti

Un hot intra intr-o banca.

Scoate pistolul si-i spune casierei ca vrea toti banii.

-Nu.

-Atunci, bine.

Si pleaca. “No, means no!

Practic, cam asa suna stirea pe care o s-o cititi azi pe diferite canale.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi ar fi solicitat bani personalului băncii, ameninţând cu un pistol. Bărbatul ar fi fost refuzat, motiv pentru care a părăsit incinta băncii în fugă.

Realitatea e putin alta. Un nene a  incercat sa jefuiasca banca CEC  din Cluj. Nu stiu de ce se feresc toate site-urile de stiri sa spuna ce banca a fost. Ca nu stiu si au preluat doar comunicatul politiei, sau ca-s handicapati.  Ca si  hotul.

Pai, bine, ma! CEC?! Normal ca n-au si ca te refuza aia. Tu crezi ca de la CEC furi bani asa? Fara cerere , fara formulare?

Posibil ca angajatii sa fi apasat butonul de panica mai devreme iar el sa se fi prins de figura, dar totusi, genul asta de tupeu doar in Romania poti sa il vezi. Te ameninta unul cu pistolul si-i spui de la obraz “ba, vrei sa furi din banca la care lucrez eu? Pai ma dau astia afar, mars d-aici, ca am copii de crescut acasa”.

Acum cateva zile o alta banca ( pastram misterul, ca site-urile de stiri) a fost jefuita in acelasi stil.

Presupun ca aia de la Banca Transilvania au fost mai fraieri si-au zis “da, va dam , cum sa nu!”.

Pula mea, la cum vad eu lucrurile hotul ala s-a facut de ras si nu mai poate jefui nicio banca.

-Du-te, bai, d-aici! Pai ce, noi suntem mai prosti ca mămăile alea de la CEC? Da-i drumu’ de-aici, pana nu sar peste ghiseu si-ti bag pistolul ala in cur.

– va zice sigur cineva la noua tentativa care va urma zilele astea.

Si inca una. A se vedea ca hotii respectabili fura ziua, nu #noapteacahotii.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
ld
ld
5 years ago

Am vz și eu știrile astea. Trecând peste comicul situatiei, nu ți se pare că sunt mai multe jafuri în ultima vreme? S-ar putea sa fie doar o impresie, pt că primesc mai multe notificări de la biziday pe tema asta, dar parcă s-au înmulțit în ultima vreme.

Maniax
Maniax
5 years ago

Poate o fi fost ceva in genul asta: https://www.youtube.com/watch?v=-ASCnE7ttTg