Scurt review de primăvară: Karcher K3

Da, am ratat eu anotimpul un pic , pentru o astfel de părere, dar dacă am cumpărat jegul în iulie, d-abia până acuma m-am lămurit de el.

În primul rând, pentru mine e o decepție crasă  de marketing, deși dacă te uiți la jucărie ce mică e și ce scoate, nu e așa de rău.

Bun, urmăream de anul trecut să-mi iau aparatul ăsta că era super-redus la nu știu ce oferta de Black Friday, practic l-aș fi putut cumpăra la 200 de lei ( sau nu mai țin minte exact). Doar că nu-s genul de om care se trezește având un scop din asta. Când m-am uitat eu era deja uscat locul în  ofertă, am zis salut șă-a trecut mai departe. Acum că l-am cumpărat la 550 de lei de la Dedemani ( mai ieftin oleacă decât pe Amazon ) am ajuns la concluzia că cam ăsta ar fi prețul corect, adică câți bani aș scoate eu din buzunar dacă aș ști ce face. Ăsta 200 de lei, nu 550. Serios. Nu că-s zgârcit.

Am văzut eu pe net și pe youtube numai review-uri și numai filmulețe care arată cât de epic curăță ăsta orice urmă de jeg încât mă și întrebam – bă, dar pentru ce-or fi inventat ăștia de la Karcher K4,K5 și K7 ? Cred că  doar ca să aibe și bogații pe ce cheltui banii.  K5 costa vreo 250 -300 de euro, in funcție de moment și de cu ce ustensile vine, iar K7 în jur la 450-500.

Nu știu care cum merg cu exactitate, însă K5 are un amic și e mulțumit. Dacă nu eram idiot, puteam să-mi întreb un văr care e și el la fel de dezamăgit.

Acum , care e treaba cu Karcher. De ce ăsta și nu altul. Mai produc genul ăsta de curățătoare atât Black and Decker cât și Bosch, dar și o gramadă de alți pulifrici.  Dar cam toată lumea știe că carceroșii sunt ăia originalii și ăia cei mai cei.  Care e posibil ( nu mai sunt sigur) să fie corect la gama de top (K5, K7).

Am văzut la începutul verii ( când era vremea mult mai potrivită pentru asta) un review la zoso cu privire la concurentul ăstuia  de la B&D.  Părea și ăla la fel de atractiv cât pare ăsta în alte review-uri de pe net, dar eu am zis ”nu, nene, eu sunt cu cancerosu'”. Ăla era mai ieftin. Nu are cum să  fie mai prost ca ăsta, cred că-s toate entry level cam pe acolo, posibil să difere fiabilitatea – asta nu știu.

Ce mă nemulțumește mai exact? Nu reușește să spele jegul de pe mașina nici după ce am șamponat-o, cum reușesc cele de la spălătoriile auto. Știu, știu, acolo e alt tip de compresor.

Nu reușește să curețe cimentul întărit. Dar întărit acum, nu ciment de o săptămână sau ceva.  De fapt puterea jetului e așa și așa. Merge să speli aleea, dar nu să sablezi jegul care s-a adunat peste an în ea, de exemplu.

Iar eu, ca un fraier, credeam că merge – pentru numai 120 de euro.

Uite filmul și vă lămuriți voi, pentru la anul.

Acum îi urăsc pe ăia de la Karcher și pe ăia care fac review-uri  umflate pe YouTube,  pentru că aveam bani la teșcherea și i-aș fi cheltuit, fără îndoială, pe produsul corect, dacă aș fi știut care e acela. Urăsc companiile care scot și produse proaste doar ca să fie  acolo pe raft la toate zonele de buget.

Motiv pentru care nu am să mai cumpăr ceva de la ei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
kd-
kd-
5 years ago

Well, daca n-ai citit cutia cum trebuie… scrie la fiecare K din gama pentru ce-i bun. Al meu, 5, e bun pentru curatat terasa/peretii/d`astea, ca pentru asta l-am luat.
Ete ce scrie aici – https://pressurewasherreviewer.co.uk/which-karcher-pressure-washer-buyers-guide/ – De la k4 in sus… pentru “cars”, dar cred ca se refera la matiz ceva, ca la K7 scrie boats&4×4. Din punctul meu de vedere isi face treaba pentru care l-am cuparat (curatat terasa, peretii si trotuarul), mai ales ca i-am cumparat si mot d`ala special pentru treaba asta

kd-
kd-
5 years ago

k3comment image
Alea cu negru da, alea cu alb nu.
k5 –comment image
Oh well, vei sti data viitoare 🙂

Livache
Livache
5 years ago

app, la un Window Vac nu faci review? :-”
https://www.kaercher.com/uk/home-garden/window-vac.html

Livache
Livache
5 years ago

sry for multiple posts.. dar ii musai sa arat ce trebuia sa cumperi! ?
https://www.facebook.com/BBCOne/videos/top-gear-matts-extreme-pressure-washer/1144212679021232/

Schipix
Schipix
5 years ago

Vezi că poți face upgrade de la Kx la Kmax. Trebuie doar să cuplezi o sursă de nisip pe lângă cea de apă.
Să îmi zici și mie cum ți-a ieșit mașina, dacă faci upgrade ?