Legea sponsorizării obligate

Probabil că se va vorbi zilele astea despre ea.

Evident că e o dedicație către atragerea de finanțări pentru partide, sau către diverși colectori, la fel de transparente ca sticla unui opaiț pe gaz, că “ie bani pentru sport, boss”, dar mai legal decât se operau anterior oricum .

Dar cred că dacă e obligatorie o să fie de bine. Desigur că unii o să se achite de obligațiile politice circumstanțele, dar alții n-au, nu vor să aibă și vor finanța chestii utile.

Acum, eu nu susțin că a finanța cu japca sportul din bani privați e ceva util, dimpotrivă, probabil că îmi voi face propriul ONG de cheltuit bani pe evenimente sportive dacă voi fi obligat să mecenez sume de 30% din impozitul anual pe profit, deși la microinteprinderi nu există noțiunea de impozit pe profit, ci pe venit, dar să vedem ( dacă trece ) cum se aplică.

Dar într-un stat socialist legea are sens și probabil mai utilă decât atragerea de fonduri pentru sport de la buget.

Cine o să sufere? Președinții de federații numiți și supuși politic, care vor observa probabil o diminuare a bugetelor pe care le administrează.

De care președinți și federații mă doare in moalele pulii, pot muri toți mâine și nici nu mă deranjez să citesc tot titlul știrii.

Nu, eu nu voi protesta, nici nu ameninț că îmi voi sista activitatea economică din Romania, sau c-o voi muta în altă țară deși pot, așa cum o s-auziți pe alții, ci dimpotrivă, e un plan bun, dacă se aprobă mă adaptez lui.

Mulțumiri eternului conducător,plm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
5 years ago

Plm, n-avem campioni mondiali.
Restu’ erau rezolvate, asta inca nu. E bine ca se ocupa <3

Catalinx
Catalinx
5 years ago

E mai degraba despre crearea unei elite de campioni satesti si intercomunali.