Cica salile de cinema nu mai merg

Voiam sa merg la Avengers, ca mi-a placut cat-de-cat Razboiu’ Infinitului.

Si-am zis ca sa mergem saptamana trecuta, duminica. Ce vorbesti! Plin.

Zic, lasa ca merg saptamana asta in timpul saptamanii si-l vad si la 3D.

Observ ca astia se cam intreg cu gluma la pretul pe bilet, dar hai, ca la Showcase unde vreau eu sa merg au sali misto.

Era si mai misto sa nu fie un milion șase sute dă mii doua bilete la film, dar daca nu se poate, aia e. Ca sa nu vorbim in punga, uite pretul la acelasi film pentru maine la Avengers 3D IMAX, la AFI Cotroceni. La jumate. Si la aia e sala plina saptamana asta, ca fapt divers.

Zic, aia e. Dau cât ie si merg sa-l văz , ce sa fac, unu e Avengers pe anul asta.

Doar ca nu. Ca am o mica problema. Ca vrea si sotia sa mearga cu mine la cinema si cred ca vrea si sa stam unul langa altul. Ma rog , a doua problema ar fi ca nu-s in carucior cu rotile, dar cred ca dac-o intreb daca ma pot duce singur se rezolva asta.

Asta e harta pentru ala 3D-ul, dar azi, nici la 2D nu pot sa merg, ca tot plin e. Mai e un cinema in Reading la Oracle Mall, mai aproape, dar ala cred ca e mai naspa, iar acolo sunt bilete si azi in primul rand. 2D, ca aia n-au 3D.

Si tot asa e pana saptamana viitoare. Toot asa. Daca rezerv azi pentru joia viitoare, sau miercurea viitoare, cred ca prind loc la 3D. Ceea ce-o sa si fac.

Initial voiam sa merg totusi azi la aia la Showcase, la Hellboy, dar am citit ceva review-uri ca ar fi de la foarte prost in jos. De aia e si sala goala pe net. Tot vreau sa-l vad, ca e cu Milla Jovovich, dar cred ca o sa-l cumpar de pe torrent pe ala.

Si cam asta e, baieti, nu ca nu mai vrea lumea cinema. Vrea de PREA. N-au astia locuri cat cinema vrem noi, da’ filme bune nu fac. Ca si la alea care-s OK se-nghesuie lumea, daca mai bune nu-s.

Asta-i tot secretul meseriei.

Aa si cred ca o sa fac tot ca cu frizeru’ si-o sa merg mai des la film cand ajung prin Romania, ca aici e cu viol premeditat la portofel.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
4 years ago

asa a fost si la Avatar; l-am vazut intr-o sambata seara cu sala plina, in randul 3 din fata, la 3 luni de la premiera. Mi-a adus aminte de primul Robocop vazut cand eram pici tot in randurile din fata de dadeam din cap sa citesc ca dactilografa la masina. Imi mai aduc aminte ca vazut Karate Kid in Cta, la Republica – o sala de vreo 500 locuri sau mai mult, in care s-au vandut si bilete in picioare 🙂

Stropic
Stropic
4 years ago

Nu e ca nu vrea lumea cinema, e ca lumea vrea doar la 3d, efecte speciale, bang, bang-buuuuum, si nu se duce sa vada a la citizen kane nimica. Probabil ca e si “asa il vad si acasa, nu dau banii degeaba”, dar eu cred ca la oameni chiar le si plac filmele 3d super-eroi.
Plus ca niciodata, niciodata nu am vazut acasa un film cap coada fara intrerupere ca la cinema.

0040
0040
4 years ago

Endgame l-am vazut aseara. L-am povestit pe comment pe OC repejor asa daca vrei sa stii ce se intampla. Nu prea merita in opinia mea. Ultimele 30mins sunt misto, restul…2h30 umplutura. Hellboy 1 si 2 mi-au placut… dar acum ca nu mai continua aia cu Ron Perlman… WTF… poate nu era super skilled Ron la acting, dar vocea prindea foarte bine pe personaj. Bine ca m-am uitat la trailer pe youtube la Hellboy asta nou… plm are asta nou o voce de cred ca mor inamicii de durere de burta. Penibil. Pana si fatza arata ca un cur acum… Ah… Read more »

gabi
gabi
4 years ago

Abia maine ajung la Avengers, nu stiu cum fac sa stau fix 3 ore, ca nu prea am stare :)).
Mie mi-a placut ultimul Hellboy, over the top, nu se ia in serios nici filmul pe sine, nici personajul, merita la cinema doar pt a vedea dracii aia cum ies din pamant super misto si cum calareste el plin de flacari pocitania aia peste armate de diavoli.

Nu l-am comparat fanatic nici cu h1 sau h2, puteam sa il vad si acasa pe tv, dar am ales sa belesc ochii la el in cinema.