Uber: Taxa de anulare

Chem Uber sa merg pana la dentist – hehe – mi-am scos sarmele din gura, bye-bye Robocop, dar asta in alt text. Imi da un Logan cu numar B [cifre] MXT. Hehe, futu-va in bot de taximetristi sub acoperire – numerele “MXT” sunt ale taxi Meridian. Cancer si chem din nou. Vine alt Logan de Galati care conduce cam nesigur dar ma duce unde am treaba. Termin.

Ma aflu in fata unui Mall. Vad un taxi. Taximetristul arata vai pula lui. In tricou ( jegos), fumeaza ca sarpele in masina si are niste zulufi de zici ca n-a vazut frizer pe anul asta. Nu mai zic nimic de culori ca nu sunt rasist. Chem un Uber. Aplicatia imi zice ca vine un Clio in 7 minute. Fie, astept. Dupa 5 minute, ma uit in aplicatie , zice ca vine un Logan in 9 minute.

Da’ du-te in pastitele ma-ti domnu’ Uber, ce pula mea facem aici? Iar Logan si la mama dracu’? Anulez – si-mi da aplicatia mesaj ca imi ia 10 lei daca anulez ca vai soferul a plecat spre mine si daca au trecut minim 2 minute, omul a facut efort si pula mea. CAN-CER am zis! Si-am plecat cu un taximetrist cacanar,care m-a ocolit sa mai faca el 5 lei. Pula mea, daca bacsisul nu-i place, las’ sa faca kilometri, ca platesc.

Altceva vreau sa zic. Bai eu inteleg tariful de anulare la Uber aplicabil dupa 2 minute de cand soferul a acceptat cursa. Serios, si-s ok cu 10 lei fututi eu nu merg cu orice jegos.

Dar, bai nene, eu inteleg asta, daca il chem pe Gigel, vad cine vine, cum ar veni il accept si pe urma, dupa 2 minute ma razgandesc. Chiar inteleg.

Da’ nu sa chem eu masina, imi arati ca vine Gigel in 7 minute, sunt ok cu asta , dupa care , dupa timp, pulica anuleaza ( ar trebui sa primesc eu 10 lei, ce pula mea, astept ca fraierul in drum) dupa care mi-l dai pe Ionel, care are un harb mai harbulos decat Gigel, un rating mai mic, si te astepti sa il accept implicit si sa mai si conteze anularea pe cele 2 minute ale primului sofer. Pai mai duceti-va si in pula mea cu vrajeala, da?

Da, pot sa fac o plangere la suport si posibil mi-as primi si banii inapoi, dar nu mai stiu parola si mi-e asa lene s-o recuperez , mai lene decat sa scriu randurile alea.

Daca imi aduc aminte parola le scriu si eu. Daca nu, sa suga pula, pana una alta plec la aeroport cu Black Cab, chit ca costa dublu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

De lene inteleg pt 10 lei.

Dar nu ai nevoie sa intri in cont pe browser, poti intra direct de pe aplicatie, la cursele tale, selectezi cursa ta si dupa ai niste optiuni de probleme/rambursare. Asta cu alta masina e chiar standard cred, nici nu o mai scrii.:))