Black Fraierday strainez

Am intrat pe amazon ca tre’ sa imi comand niste becuri, poveste separata cu asta, si ceva descaler de aparat de cafea si am vazut poza asta.

Nu stiu ce altceva mai e la promotie, nu prea imi pasa si nici n-o sa comentez pe tema. Dar asta mi se pare de la hilar in sus.

Nu stiu ce este ecoshow si sunt prea dezinteresat ca sa dau un click sa aflu.

Stiu ce-s alelalte doua. Primul e hardware-ul care-ti permite comunicarea cu AI-ul lor, Alexa. Cum n-au telefon , sau altceva, au dotu’ asta . Si-l vand redus. Alexa e cacatul ala care te ajuta pe tine sa iti pornesti/opresti chestii prin casa si pe ei sa fie la tine in casa mai ceva ca SRI-ul si /MI6-ul cu maxima durere in pula. Adica, cand dai limbi in pizda, aud si aia de la amazon elicopterele, ca sa fiu mai grafic asa.

Ce-i amuzant e ca tre’ sa platesti pentru asta. Pentru ca le oferi alora oportunitatea de a fi la tine in casa si de a-ti vinde alte cacaturi, cum ar fi televiziune. Nu-i ca si cum cu gadgeturile astea poti sa faci ALTCEVA decat sa le dai bani si informatii astora. Poate cu ecoshow ala, nu stiu.

Al doilea produs, practic, e o telecomanda si un remote stick care altfel nu te ajuta la nimic decat sa platesti abonament la prime si sa te uiti la TV-ul lor. GG.

Si lumea e de parere ca asta e o promotie ( am citit pareri pe net, nu-i din burta) super si asteapta tot anul pentru oportunitate. Nu pot decat sa ma inchin cu doua maini. Probabil n-am inteles eu spiritul blackfriday-ului ca ma asteptam sa primesc ceva bani, discount, s-o primesc pe Alexa in pat cu mine si sotia( doar telefonul meu mai are privilegiul asta, dar si ala e izgonit din cand in cand ) . Hmm.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
4 years ago

Lol. Pai ecoshow e fix ca un echo dot, dar cu ecran. Nu e logic? Sa poti sa o si vezi pe alexa.

Mie mi se pare interesanta treaba asta, si daca as avea suficienti bani, probabil chiar mi-as lua. :)) hai ca e misto sa te uiti in frigider si sa ceri sa adauge lapte pe lista.

Plus ca se poate inchide cred – pentru cand nu vrei nimic.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Băi, vrei sa spui că nu ai echivalentul a 22 de lire? Lol.

Stropic
Stropic
4 years ago

Tu vorbesti, care nu iti permiti un iphone? :)) Plus ca nu costa 22 de lire. Adica stiu ca scrie acolo asa, dar nu, lol, nu crede tot ce citesti. Adica costa 22 de lire sa il iei acasa, sa te duci langa el si sa il intrebi cand s-a nascut DaVinci. Mda, merci, asa nu. As vrea si eu macar sa pot inchide lumina, corect? Ei, si aici intervin becuri nu stiu de care. Un singur bec asa e vreo 22 lire, si logic ca pui in absolut toata casa. Vrei sa inchizi prizele, corect? Pai tot asa, electrician,… Read more »

rox
rox
4 years ago

Am si io echo dot de ala (nu din dorinta mea) si ma enerveaza ca ma asculta. In afara de radio si verificat vremea nu fac nimic cu el.

rox
rox
4 years ago

https://www.nbcnews.com/news/us-news/amazon-s-alexa-may-have-witnessed-alleged-florida-murder-authorities-n1075621
E misto faza. Cum ar veni orice spui poate fi folosit impotriva ta. Fereasca sfantu sa te fi certat cu celalalt si Alexa sa fi auzit.
, ba pot dar va fi pornit din nou si e o chestie in plus pe care trebuie sa o fac zilnic. M-am resemnat, dar nu e asa tragic cum fac eu sa sune.

Stropic
Stropic
4 years ago

@rox: m-a amuzat asta din articol: “At the foot of the bed was a spear with a 12-inch double-sided metal blade.”

Cine are asa ceva in dormitor??! :))

: stiu modelul asta de termostat, care uda si plantele, face si cartofi prajiti. :)) e cel mai bun, dar mai greu de gasit totusi.

Catalinx
Catalinx
4 years ago

Mmm, Sunt termostate banale care se integrează cu google home și Alexa.
https://www.amazon.co.uk/MOES-Thermostat-Temperature-Controller-Electric/dp/B07PKQ75DG
Nu tre’ să fie neapărat Nest, sau Hive.

Stropic
Stropic
4 years ago

Nu, lol, ma refeream la termostatul de ziceai ca il ai tu “Eu am ceva mai bun ca alexa. Il sun pe tata ii spun cand vin si el stie sa faca focul si sa am 23 de grade cand ajung acolo”

Misto termostat asa, si cu mai multe functii, dar mai greu de gasit. Un link ceva pt termostatul asta? :))

furtuna
furtuna
4 years ago

Fire TV – luat de nevasta de Black Friday, pus la TV-ul din dormitor. E un device mic infipt intr-un HDMI, nici nu se vede in spatele TV-ului suspendat pe perete. Acum am Netflix si in dormitor pe TV fara sa mai trag cablu HDMI din laptop. Am si telecomanda, vorbesc la ea cand vreau sa caut ceva pe JewTube sa nu clampan ca disperatul litera cu litera din telecomanda ca la Vodafone TV din living (sau pe controllerul de Xbox). O sa pun si Disney cand apare, HBO ar merge si acum daca pun apk-ul manual (sau apare aplicatia… Read more »