Misterioase sunt căile Uberului

Am mers cu Uber de la un prieten, unde am lăsat rabla, până la aeroport. Cu două mașini – soția și jumătate de familie in 1 mașină, eu cu restul in cealaltă.

Din același punct până în același punct cu mașini din aceeași categorie – Uber X chemate la distanță de 3 minute una de alta, eu am platit 73 de lei, soția 27. Culmea, că estimatul meu era de 32 de lei,plm.

Acuma, na , 73 de lei pe un drum până la aeroport ( vreo 12-13 km ) e okish pentru Europa de Vest și anormal de mult pentru România, dar pe pandemie nu mai zici nimic. Nu de bani în sine e problema. Putea. parca in aeroport și plăteam 500 de lei pe parcare timp de două luni. E 500 pe lună, dar ăștia din ce m-am prins nu sunt in stare să taxeze mai mult de 500 :)).

Dar coaie! Pe vremuri mă apucau nebuniile când vedeam preturi aiurea , taximuiști cu maimuță. Dar dacă e frumos, pe factură e totul ok , bănuiesc , huh ? Stii cum e, acuma nu mai dăm vina pe șofer că e bulangiu. Uberul e ăla care ne fură.

Cu alte cuvinte eu nu sunt supărat că de ce am platit eu așa mult , ci de ce plătește soția așa puțin. Ea voia să lase bacșiș din aplicație, 10 lei alea. Eu nu am găsit butonul de muie.

Bine, nu am nimic cu șoferul , omul a fost OK altfel.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
iMars.ro
iMars.ro
3 years ago
Stropic
Stropic
3 years ago

Mi se pare foarte aiurea. Nu ca e 73 de lei, dar ca nu a zis de la inceput, vezi ca te costa atat, take it or leave it. Adica, asta era toata ideea aplicatiei, nu?

Webby
Webby
3 years ago

Sigur nu ai băgat deștu’ în vreun Ubăr Select or somethin’?

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Da, sigur. Mai ales ca poti citi in screenshotul care ocupatrei sferturi de articol “UberX Receipt” 🙂 .