Ultrascurt cu grătar

Az’ (adică ieri ) n-am invitat pe nimeni la grătar, problema fiind că a trebuit să îl fac singur . Și, mă rog , că  mâncat cam mult.

Dar în afară de asta vreau să zic , pentru ăia doi trei care mai locuiți pă Anglea, deși probabil știți, că eu sunt ăla noul , o chestie mică.

Sunt niște coaste de porc bbq la Tesco ambalate mișto. Au și un sos care miroase bine.

Să nu le cumpărați că sunt niste jeguri ordinare. Nu știu cât costă, dacă sunt scumpe sau nu, că le-am luat așa “rest la motorină”, dar nu mai cumpăr altă dată, asta e clar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Gadda
Gadda
3 years ago

Care e treaba cu brichetele astea, nu prea le înțeleg eu, miros cam ciudat când le aprinzi, habar nu am ce e in ele, am luat o data, nu îmi mai trebuie, e drept ca durează mai mult dar am găsit pe la mine niște cărbuni mai marisori, care tin o viața, ai timp sa învârti pe grătar tot ce îți poftește inima fără sa faci refill cu cărbune, scrie pe ei “ qualite resto”, diferența e ca bucatile alea de lemn sunt mai mari și nu mai cumpăr altceva de când am văzut cum merge treaba cu ei.

xxxx
xxxx
3 years ago

Brichetele alea sunt smokeless sau doar in forma de brichete? Am unele smokeless langa care pot sa adorm pana se aprind si parca as lua unele mai rapide asa.

capsunaru
capsunaru
3 years ago

Cel mai bun /gustos gratar ever: pe jar de stejar/fag. Brichete n-am incercat,dar parca nu-mi place coxul… :))

Maniaxro
Maniaxro
3 years ago

Recomand oricui cu incredere sa investeasca in asa ceva https://www.dedeman.ro/ro/aprinzator-de-carbuni-landmann-tabla/p/7025035
Nu mai trebui etanoale, surcele sau orice alte nebunii. Doar nitica hartie si in 15-20 de min (cat cureti gratarele si pregatesti chestiile) carbunii sunt aprinsi cum trebuie. Un alt avantaj e ca daca ai de gratarit multa carne poti sa mai pui o cana de carbuni la aprins cat tu prajesti carne si e foarte eficient tot procesul.

Daca nu aveti lemn de fag/stejar sau mangal si sunteti pe la tara puteti incerca stiuletii de porumb (fara graunete, normal). Tin jarul foarte bine si iese un gratar decent.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Pai si asta nu scoate fum, sau cum ?