Căldură mare

E un vânt fierbinte care distruge roșii și tot. Te usucă din picioare de te face salam de Sibiu.

Tre’ să mai zidesc vreo două cărămizi dar nu am nicio poftă. Aștept să se umple ochiul ăsta de apă sau să se golească puțul mai degrabă și după aia văz eu ce mai fac.

E bine și cu munca , e bine și cu statul degeba, dar, în principial, e bine că sunt liniștit cu mine. Mai mănânc o mură, o zmeură, o iederă, fructe de sezon.

Send to Kindle

12 Replies to “Căldură mare”

 1. Faine fructele de sezon.

  Am avut si io o tiganie de piscina de 4,57/1m sau cam asa ceva, vreo trei ani de zile (in anul 3 se cam dezumfla inelul) am tinut-o, anul trecut am renuntat sa ma mai ocup de ea, ca mi se parea prea multa munca. N-am pus niciodata tigania aia de pompa cu filtru pentru ca la 12~14 mc de apa mi se parea inutila si nici nu vreau sa umblu cu copii si curent pe langa apa.

  In primii doi ani schimbam apa saptamanal (asta nu era neaparat o problema, ca putul forat suporta fara probleme 14mc de apa trasi in 3 ore) ca era usoara partea cu apa (si nectarinii mei erau incantati ca primeau apa in prostie), mai greu era cu spaltul plasticului. In anul 3 am incercat cu algicid si pula mea, schimbam apa la doua saptamani da’ tot era neplacuta partea cu spalatul plasticului.

  Anul asta ne miscam cururile 1 km pana la lac si parca-i mai simplu.

 2. Anul asta ne miscam cururile 1 km pana la lac si parca-i mai simplu.

  Bag algicid si o sa montez si filtrul am sa il pun sa ruleze noaptea , daca e.
  Mi-e lene sa forez put, dar cam aia ar trebui sa fac. Peste vreo niste ani.

  Nu ma pricep dar te-ntreb: la tine ar merge o sera in pamant?

  Habar nu am ce vrei sa spui cu asta, de ce sa ma chinui sa bag sera sub pamant?

 3. Mda, cred ca azi ii pun si eu piscina. Ca plm, se anunta 27 de grade…

  Cat despre rosii, tot verzi au ramas, plm.

 4. De fapt cred că piscina sunt 100 de lire prost cheltuiți , plm.
  În ce privește roșiile ai răbdare, astea sunt puse prin mai și clima in România e mai caldă vara. Oricum nu e bai, cred că în UK poți să faci roșii până prin noiembrie – după ce incep ele să se coacă. Astea cred că mai au două ture de roșii și prin septembrie sunt deja uscate.

 5. Scuze de offtopic, dar ce parere ai de GPT3 (AI-ul dezvoltat de laboratorul OpenAI initial fondat de Elon Musk si al carui finantator inca este)? E posibil ca in 5-10 ani sa inlocuiasca mare parte din job-urile de SW development? Daca da, ce tip de job crezi ca ar fi mai safe / ce domeniu?
  https://youtu.be/_x9AwxfjxvE

 6. Am auzit de el doar. Nu am nicio părere momentan. În 5 ani e mare lucru dacă înlocuiește NIȘTE joburi de development. Dacă e așa înseamnă că e bun. Dacă e bun, nu poate înlocui in mare parte joburile in 10 ani, dar o să înlocuiască din ele, va scădea valoarea joburilor ălora ( oricum scade ) oamenii care le lucrează le vor face pe bani cam de nimic.
  Pe scurt nu sunt îngrijorat.
  Dacă se întâmplă asta eu nu o să fug de GPT3 sau alt căcat, o să fiu tipul care îl pune la muncă, eventual.

  Nu știu ce e mai safe/ ce domeniu, ce știu de mic e ca daca vrei sa fi folositor pui pula pe carte și înveți chestii , nu contează ce vârstă ai și fără harfe gen “sunt prea bătrân să învăț” – asta nu e safe, indiferent de domeniu.

  Am întâlnit oameni care câștigă mai mult ca mine din construit case, așa că întrebarea nu își are rostul , ideea e cevte motivează să înveți și să devii mai bun decât restul 99%.

  Eu cred că o să rămân tot pe software că sunt mulți bani.

 7. Lol legat de off topic, am avut o prezență de navă autonomă. Băi idioți oameni cum plm să arăți unora care trăiesc din așa ceva chestii de genul ăsta! Primul gând a fost la companie ca face ceva in genul iesirilor directorilor Dacia in presă când începeau negocierile cu sindicatele. Da m-am liniștit când am aflat că in principiu răcirea agregatelor tot cu apă de mare in final se face!

  Acu la subiect vara asta fu cald dar parcă nu așa de tare. Si am prins-o in plin ca sunt din Mai acasă. Singura chestie e că până cand s-a antrenat juniorul cu apa de mare românească a fost nevoie de două reprize de cacare lichidă gură/fund din care una s-a lasat cu perfuzii. Altfel prosopele pe bicicleta, pedale si baie in mare zilnic. Dacă il duc in Londra il apucă greața pe Manowar cand o să vadă un încă țigan blondin cu ochi albaștri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.