Căldură mare

E un vânt fierbinte care distruge roșii și tot. Te usucă din picioare de te face salam de Sibiu.

Tre’ să mai zidesc vreo două cărămizi dar nu am nicio poftă. Aștept să se umple ochiul ăsta de apă sau să se golească puțul mai degrabă și după aia văz eu ce mai fac.

E bine și cu munca , e bine și cu statul degeba, dar, în principial, e bine că sunt liniștit cu mine. Mai mănânc o mură, o zmeură, o iederă, fructe de sezon.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Iondelaraion
Iondelaraion
3 years ago

La ce foloseste vasul de expansiune rosu?

Catalinx
Catalinx
3 years ago
Alifie
Alifie
3 years ago

Faine fructele de sezon. Am avut si io o tiganie de piscina de 4,57/1m sau cam asa ceva, vreo trei ani de zile (in anul 3 se cam dezumfla inelul) am tinut-o, anul trecut am renuntat sa ma mai ocup de ea, ca mi se parea prea multa munca. N-am pus niciodata tigania aia de pompa cu filtru pentru ca la 12~14 mc de apa mi se parea inutila si nici nu vreau sa umblu cu copii si curent pe langa apa. In primii doi ani schimbam apa saptamanal (asta nu era neaparat o problema, ca putul forat suporta fara… Read more »

Mad
Mad
3 years ago

Nu ma pricep dar te-ntreb: la tine ar merge o sera in pamant?

catalinx
catalinx
3 years ago

Anul asta ne miscam cururile 1 km pana la lac si parca-i mai simplu.

Bag algicid si o sa montez si filtrul am sa il pun sa ruleze noaptea , daca e.
Mi-e lene sa forez put, dar cam aia ar trebui sa fac. Peste vreo niste ani.

Nu ma pricep dar te-ntreb: la tine ar merge o sera in pamant?

Habar nu am ce vrei sa spui cu asta, de ce sa ma chinui sa bag sera sub pamant?

Mad
Mad
3 years ago

Daca nu ai panza freatica la suprafata, sera r e o modalitate de a raci/vara si incalzi/iarna din temperatura pamantului. Plus ca protejeaza de fenomene extreme
https://www.youtube.com/watch?v=h70tLcx_7BA

Manowar
Manowar
3 years ago

Mda, cred ca azi ii pun si eu piscina. Ca plm, se anunta 27 de grade…

Cat despre rosii, tot verzi au ramas, plm.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

De fapt cred că piscina sunt 100 de lire prost cheltuiți , plm.
În ce privește roșiile ai răbdare, astea sunt puse prin mai și clima in România e mai caldă vara. Oricum nu e bai, cred că în UK poți să faci roșii până prin noiembrie – după ce incep ele să se coacă. Astea cred că mai au două ture de roșii și prin septembrie sunt deja uscate.

Delia
Delia
3 years ago

Scuze de offtopic, dar ce parere ai de GPT3 (AI-ul dezvoltat de laboratorul OpenAI initial fondat de Elon Musk si al carui finantator inca este)? E posibil ca in 5-10 ani sa inlocuiasca mare parte din job-urile de SW development? Daca da, ce tip de job crezi ca ar fi mai safe / ce domeniu?
https://youtu.be/_x9AwxfjxvE

Delia
Delia
3 years ago

Cool, thanks!

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Lol legat de off topic, am avut o prezență de navă autonomă. Băi idioți oameni cum plm să arăți unora care trăiesc din așa ceva chestii de genul ăsta! Primul gând a fost la companie ca face ceva in genul iesirilor directorilor Dacia in presă când începeau negocierile cu sindicatele. Da m-am liniștit când am aflat că in principiu răcirea agregatelor tot cu apă de mare in final se face! Acu la subiect vara asta fu cald dar parcă nu așa de tare. Si am prins-o in plin ca sunt din Mai acasă. Singura chestie e că până cand s-a… Read more »