Ultrascurt: Fizica fluiedelor

Până la urmă am împlut piscina.

După ce am golit-o , că nu i-am întins fundul bine pe principiul că se trage ea singură după ce pun apă. Prost principiu, că după ce ai niste 1-2 tone de apă apăsând pe fund, nu numai că nu se mai trage singură, dar nu o mai poți trage nici tu, că îți trebuie niste sute de kile forță în brațe, presupunând că nu se rupe, iar eu nu sunt omul ăla.

Golit-o aproape toată, întins fundul corect, umplut iarăși. #plm

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
3 years ago

Mare bo$$, daca tot iti plac chestiile cu fundul neted si sa fie frumos sa placa la toata lumea, poate te gandesti si la o prelata (nu intra gaze si se incalzeste apa mai repede), io foloseam un o folie simpla (simtitor mai mare decat cercul ca sa o pot fixa de sol, pentru ca altfel o sufla vantul). Daca iti place sa vezi copiii din dotare alergand cu strecuratoarea ca sa adune gazele, poti sa o lasi si fara acoperis. Noi am bagat cu boracii la greu ,,mâța”, cine face valuri mai mai si sarituri in oglinda/pedepse. La aia… Read more »

Alifie
Alifie
3 years ago

Pusca su cureaua lata

https://imgur.com/HUVcdgn

Livache
Livache
3 years ago

bine le mai merge la bloggeri in pandemie.. care mai de care isi trage piscina!
cel putin tu vad ca ai fost modest, nu te`ai aruncat in 17mc ca Dollo 🙂
https://www.dollo.ro/2020/07/montare-intretinere-piscina-supraterana-intex/

Alifie
Alifie
3 years ago

Acu sta degeaba plina cu apa.

Cum, nu se tipa copiii (si cateodata si parintii) in apa? Pe ai mei ii scoteam cateodata ca pe hartia creponata, cu tipete si strigaturi ca ei mai stau.