Hating Vodafone 5/8

Au astia o campanie  cu “la cartelă ești mai câștigat”.

Titlul e partial cinstit. Ești mai câștigat comparativ cu un abonament, valabil pentru toți operatorii din Romania.

Am rămas atât de frustrat  că nici în UK, ori altă țară nu am sa am vreodată abonament.

Dar hei, în cazul ăsta e despre altceva.

Uite cât hate au băgat frățiorii romulani in comentarii.

Iar angajații lor de PR se declară preocupați de a rezolva aceste probleme, nu șterg neapărat comentariile, care oricum cam dau cu campania de caldarâm.

Plm, când ești companie și la reclama ta scrie alt cont de business (Horeca Bucovina ) să se plângă, sau să te denigreze, deja e groasă. Cum ar veni că e oficial, nu mai e doar hate.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
3 years ago

Ești mai câștigat comparativ cu un abonament, valabil pentru toți operatorii din Romania Nu stiu DIGI daca nu se califica aici, noi platim cam 70 de lei/4 abonamente cu tot felul de cacaturi nelimitate si vreo 3000 de minute internationale gratuite. Cand am fot pe la nemti, austieci si greci ne-am mai dat pe Waze, am mai citit emailuri si am mai apelat diversi, da’ tot 70 si ceva de lei / 4 abonamente o fost nota de plata. Partea mai proasta ii ca de cateva luni o tinut neaparat digi sa aiba si 2G si cam de atunci o… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Coa te înșeli amarnic! Îți zice unul care se dă pe net prin toată Europa! Sunt imbatabili si pe roaming. Voda ca și Orange folosesc in roaming acorduri cu rețele din grup. Ori roamingul tau va fi funcție de cum merge rețeaua respectivă, in schimb la Digi nu ai grețuri de astea. Aia care au semnalul cel mai puternic intră roamingul pe ei. Da plătești la MB, dar caută si vezi cat e 1 MB la Digi si cat te ajunge echivalentul la concurență. Ai sa ai o surpriză! Sigur poate fi mai ieftin la abonamente babane, dar Boss eu… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Foarte posibil – eu am zis ca ce stiu eu despre ei e destul de vechi.

0040
0040
3 years ago

Eu am prepay voma doar ca sa nu dau numarul meu… net vad ca dau astia, in schimb la munte e jale cu semnalul. Aveam semnal la Orange in varful muntelui, Vomafone ba aparea ba disparea… La Orange am net nelimitat la 35 lei, dar afara in roaming doar 2-3 gb/luna… ceea ce face ca 70 lei pe 4 abonamente cu net pe ele de la gigi sa fie de departe cel mai bun deal. Intrebarea e…. cati gb aici si cati in afara iti dau? Sunt cumva d-aia…. primii 5gb 4G si restul 2G? :)) Ca atunci nu mai… Read more »