Atacuri psihotronice de octombrie

Fu o adiere de soare se vreo jumătate de oră și plecarăm pe jos până la Oxford Road, care e Ferentariul satului ăstuia, de fapt, in ultimii ani eram mai sigur pe mine in Ferentexas decât la ăștia pe Oxford Road.

Sunt niste magazine romulane, am văzut că au deschis unii o franchiză “La Mamaia” , tre’ să cercetez ce e cu asta, dar noi mergem la niște turci care au fructe bune și produse romulane, cum ar fi covrigi de Buzău de la Boromir ( adică făcuți la Vâlcea).#dordecasă.

Văd că au montat ăștia antenele 5G prin oraș ( nu știu câți “ge” au , dar vad că le-au montat curând, sper că 5 ), iar eu voiam să mă programez la niște vaccinuri de sezon, să îmi bage ăștia niste autism in loc de gripă,  că și așa mi se cam ofilise ( autismul) , da’  n-aveau cipuri ăștia de la Boots ; adică au epuizat deja toate vaccinurilor de gripă și mai fac, pe sprânceană, doar la boșorogi ( 65+) . Copiilor li se face pe la școli.

În general nu era graba mare pe vaccinul de gripă, dar să vezi tu că anul ăsta, de frica covrigului, face lumea vaccinuri la ce se găsește, să fie acolo, în lipsa unuia pe ce îi interesează pe toți. De gripă, de hepatită, de sifilis, să fie acolo.

Cine zicea că e lumea antivaccinistă, coaie? Păi dacă și pă Anglea e aceeași problemă ca in România, se termină vaccinurile disponibile pe piață înainte să termine antivaxxerii de urlat, înseamnă că curentul asta de afectați e mai degrabă o chestiune de imagine decât de volum.

La cât se ferește lumea, n-ar fi de mirare dacă ne-ar sări gripa iarna asta, la nivel de planetă așa. Gen poate nu dispare ciuma curentă, dar la cum mi se par mie lucrurile e posibil să scadă șansele cu privire la alte contagiuni de sezon .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
3 years ago

Ala nu e stalp cu 5G

Catalinx
Catalinx
3 years ago

N-o fi. Am obervat ca a aparut recent si ma gandeam ca fac si ei ce trebuie.

Fery
Fery
3 years ago

da, ma aia e in US.

Stalpul pe care l-ai pozat tu are numa 2/3/4G, nu stie 5G in UK. Le zicem la site-urile de genul ala ‘streetworks’.

Uite asa arata alea care stiu 5G:

https://pedroc.co.uk/content/ee-three-monopoles

O sa le vezi ca sunt mai noi si mai curate/albe.

Antenele de 5G sunt alea din varf, ultimele 2 etaje, mai patrate. Huawei of course. Sunt antene active, Massive MIMO 64×64, au vreo 60 de kg.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Tu stii mai bine cum trebuie sa arate astea; legat de noi si curate, pe astea nu le-am vazut acolo pana anul asta, sunt recent montate, poza nu le face dreptate: cer noros + distanta/ crop.
Da’ foarte probabil sa fie 4G / LTE ca au avut astia festivalul bocitoarelor idioate pe tema 5G. Am inteles ca a demisionat un consilier din cauza asta.

Fery
Fery
3 years ago

pai mai monteaza astia si de alea care-s numa 4G de noi, no stress. nu stie nici pula din consilii ce instalam noi efectiv. aia au treaba cu afectarile de trafic auto si de amprenta pe trotuar la stalp si cabinetii stradali. in rest habar n-au si nici nu le pasa. si daca trece un nene si intreaba de 5G, si ii zic ca nu, e 4G, ce-o sa faca, o sa numere G-ii? am avut de astia morocanosi care mai treceau pe langa tine, te filmau, intrebau de cati G ai pe stalp si din astea. Daca ii minti… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Păi , mă gândesc că dacă sunt din ăia cărora nu le convine , bântuie pe la consiliu să afle câți G sunt pe stâlpi și pun presiune să nu se dea autorizații, că așa începuseră și ăștia p-aci. Era la un moment dat o discuție să se monteze LTE la densitate de 5G și când se acomodează lumea cu ideea, sa facă upgrade la 5G. Bine, ar putea să le monteze direct 5G și să le dea drumu’ mai încolo când se decid idioții că vor și ei net mai bun și, eventual între timp să mai taie din… Read more »

0040
0040
3 years ago

… pana termina Uk & Eu cu 5G, galbejitii dau deja drumul la 6G. 1 terabit pe secunda download. Doar ca bat cam 200m max cica… si trebuie instalate de 10 ori mai multe decat populatia pe care o deservesc. Pe de alta parte cica echipamentele radio/antenele vor fi de dimensiuni foarte reduse , gen cat un telefon mobil si vor putea fi instalate cu usurinta si de aia de schimba becurile pe stalpi. Fara dulapurile de echipamente alea cat un frigider… Pana la urma urmei… mai bine puneau wifiuri imediat dupa 2G, ca ieseau mai ieftin. Oricum backboneul tot… Read more »