Iadul straight vs. Iadul LGBT

Era o vreme cand oamenii erau pedepsiti daca declarau ca-s poponari. Nu, nu neaparat daca erau poponari, sau daca erau prinsi ca imbucau si ei ceva, era o societate bazată pe etichete.

Recent în istorie s-a pedepsit mai mult intenția și orientarea, deși prin Vest, prin secolele XV-XIV au fost destul de zbuciumate pe tema – ti-ai bagat-o in cur, ai belit-o; fie moartea fie zeghe si stâlpul infamiei.

Adică, daca ai gresit si ti-a scapat curul sau muia intr-o pula tapana, se iarta, a vazut toata lumea ce imprevizibila e viata, nu stii niciodata cum iti trece pula prin fata ochilor. Dar daca declarai ca esti pidosnic si nu vrei sa iei masuri sa-ti vindeci boala, pula mea, nu era prea bine nici secolul trecut.

Acuma nu prea mai e bine invers. Adică, daca vrei să fii un lache pe plantație, e ok sa fii normal, da’ dacă vrei să-i iei locul lu’ Tim Cook la corporație tre’ să fii ca el, că avem cote, maică.

Astia in Californication au legiferat deja obligatii de a pune in pozitii de conducere minoritati si LGBT-isti, sa nu se mai vanture pe acolo numai albi misogini. E doar pentru PLC-uri, adica companiile listate la bursa, cum ar veni societatile pe actiuni, care au actionarat extins si vor reprezentativitate in conducere la nivelul populatiei. Adica ei presupun ca printre actionarii aia se afla si colorati si LGBTisti, iar in UK se prea poate, pentru ca americanii isi tin pensiile in fonduri de investitii si, pana la urma tot o pensie are si John Black. Daca are un loc de munca.

Pe de alta parte, asta afecteaza si companiile straine listate la bursa din US. Si cam asa incepe ( a inceput demult), asa se extinde trendul. La un moment dat, din moment ce asta-i un avantaj la a ocupat un scaun, ai sa ai albi heterosexuali care se declara transgenderi, poponari si se jura pe pula lor taiata ca-s din grupul LGBT sa fie pusi pe pozitia de șăf. Iar unii se vor dovedi mincinoși. Competenți, poate, dar mincinoși.

Și vor fi pedepsiți pentru asta. Pentru că au mințit, sau pentru că nu-s pedos?

Din fericire, acum nu te mai omoară nimeni fizic. Acum e cu ”cancelling culture”. Acum te dau afară de la job, nu-ți mai găsești de lucru, ceri ajutoare sociale? Cine le plătește pe ăia? Umm, minoritățile…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

:)) Mi se pare haios ca spun acolo “an individual who self-identifies as Black, African American, Hispanic, Latino, Asian, Pacific Islander, Native American, Native Hawaiian, or Alaska Native”.

Vad ca partea cu self-identifies se refera totusi la etnie, NU si la nationalitate. E ok sa ma self-identify ca hawaiian, dar cand vine vorba de fapte, nu primesc si cetatenie pe treaba asta, logic. :))))