Cod 55. Cod Galben de particule

Că dacă mă plimb numai prin oraș, nu eu soția, că ea merge să transporte copiii la școală și daca avem dizăl pauăr ajungi și la asta.

Doar dacă ai DPF . Nu știam că rabla asta are așa ceva că probabil n-o cumpăram. Am zis că e Opel, n-au auzit ăștia d-așa ceva. dar uite că da.

No, și acuma s-a umplut. Acuma, eu am o problemă cu asta, una de principiu. Înțeleg că oraș și lipsă turație, la fel cum înțeleg și că dacă vrei să regenerezi singur trebuie să mai mergi turat și pula mea.

Dar eu am cumpărat jaf cu cutie automată ca să nu mă preocup eu de problemele ăstea. Turează mașina la cât vrea ea, nu mă interesează. Ar trebui să știe când vrea să regenereze și să se tureze singură la cât are nevoie. N-am observat apucături de genul ăsta. de aia nici nu știam că are rablamentul ăsta DPF.

Carevasăzică azi ne plimbăm în afara localității să-i dau NOSu’ . Unde și cât nu-mi e clar, că ideea ar fi să merg așa la 3000 de rpm. Pai eu la 85Mph ( limita e 70) am 2500 și nu am cât să merg mai repede că am totuși jante de tablă cauciucuri eftine și familia în mașină. Și permisul cu numai 9 puncte rămase pe el. Așa că o să conduc manual pe autostradă în treapta a treia, ca un adevărat David Coulthard mai sărac și mai mic.

Sunt curios dacă o rezolv din pedală sau din service.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
3 years ago

Astra facea la fel, rezolvai mergand cu a-3-a pe autostrada (~3500 rpm) vreo 50+km si disparea martorul din bord.

IonMarcu
IonMarcu
3 years ago

Pai fa și tu un follow up si zi ne daca s a rezolvat 😃