Problema nu e cine câștigă alegerile

Problema e cum și de ce. Prin 2016 a fost total neașteptat, impotriva sondajelor, a efortului mediatic și a păreriștilor mondiali faptul că a câștigat Trump. Eh, de data asta s-au luat masuri. Ca nu degeaba bagi bani in opinia publica, daca nu poti avea si rezultate, nu?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
3 years ago

Nu s-a luat nicio masura. Nu s-a facut frauda asa de mare. Americanii, chiar si aia republicani moderati in special, s-au saturat de marlaniile lui Trump. Daca pana in februarie Trump avea sanse la realegere (cu 60%, adica putea chiar sa ia si Virginia, si Nevada, si Oregon, si Minnesotta, pentru ca l-ar fi votat o gramada de democrati si liberali de dreapta care nu s-au dat de partea socialismului lui Bernie si Cortez), cand a venit pandemia si le-a recomandat americanilor la TV ca sa-si injecteze dezinfectanti , a fost Game Over pentru el. Aia a fost FATALA care… Read more »

Mike
Mike
3 years ago

CNN si restul sunt garbage si nu cred ca americanii cu bun simt nu si-au dat seama. Cu sau fara manipularea opiniei publice multi au realizat ca au de a face cu un misogin narcisist , un demagog capabil prin discurs si minciuni sa faca ce vrea. A creat polarizare in US si conflicte interne inutile. Numai dupa cum a gestionat criza virusului ar trebui sa dispara din politica.

Stropic
Stropic
3 years ago

Vai, dar cum, crezi ca ar falsifica cineva voturi? Cu rea intentie???

alex
alex
3 years ago

Trump insusi a fost un accident. Americanii, cand i-au urmarit discursurile populiste, credeau ca e un soi de Teddy Roosevelt care era protector al micilor intreprinzatori si a combatut elitele si monopolul marilor entitati private + Dwight Eisenhower (poate cel mai bun presedinte din ultimii 100 ani pentru ca a extins reteaua de autostrazi in toata America, a investit in industria aeronautica si a pus bazele industriei spatiale, fiind si un mare comandant in WW2) + un Ronald Reagan + George Bush care promitea sa distruga imperiul raului (in cazul de fata, China) si sa extinda piata americana de desfacere… Read more »

Mike
Mike
3 years ago

Don the Con has gone impreuna cu toata clica. Intradevar e surprinzator ca numai bosorogi ajung sa candideze dar sper ca astalalt sa fie cel putin cu bun simt.

Mike
Mike
3 years ago

Asta-i marea problema cu autocratii populisti , nu mai vor sa plece neicusorule.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Corect, dar declaratia asta trebuie sa vina mai incolo, dupa ce s-au epuizat de numarat voturile si de raspuns la procesele intentate. Orice candidat trebuie sa aiba dreptul la asta – chit ca lasa loc de abuz . Se numeste proces democratic, chit ca pare altfel.

In momentul de fata nu e vorba de nicio autocratie, omul actioneaza in spatiul solutiilor legale.

Mike
Mike
3 years ago

Eu zic că e un mix de paranoia cu narcisism care întârzie transferul decizional inutil mai ales că situația e critică cu virusul.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Nu conteaza ce zicem noi. Ideea e ca e dreptu’ omului – procesul lor permite asta – sa se planga ca a fost furat, ca nu moare nimeni daca nu e Biden presedinte poimaine si mai asteapta un pic transferul de putere. Ca ala abuzeaza de dreptului, plm, asa e in democratie. Probabil are ceva exit de negociat, stiu ei ce fac.

Mike
Mike
3 years ago

Pai crezi ca intamplator s-a grabit sa o numeasca pe pizda aia la curtea suprema, crezi ca e prost ? Fraierii raman cu cnn-ul si democratia de gat sa urle la pereti.