Ultrascurt: Agenti de asigurări

Nu știu dacă în UK mai există meseria de agent sau broker de asigurări, în România mai e, lucrez eu cu cineva.

Din moment ce nu mai am multe chestii pe acolo tot ce am de facut prin omul acesta e asigurarea RCA. În principiu, asigurarea asta nu-i ceva scump și nu merită efortul, dar cumva pentru dumnealui merită.

În principiu, poți să-ți faci singur honlaaain și mai ieftin decât la brokeri, în practică:

Emag – ”cei mai ieftini”, cu reduceri and shit.

Domnul cu care lucrez eu:

Generali e semnificativ mai ieftin. Probabil ar putea oferi discounturi si la altii, dar cred ca prefera sa lucreze cu astia. Pai, in conditiile astea, si eu, lol.

Verificat si la alți onlineri. Mnope. Toot agentu’, toot brokerul, toot “omul meu” si “am pe cineva” merge in Romania. #neverforget.

Notă: Nu recomand Generali pentru ceva anume – e un rahat de RCA, în principiu pentru daca bușești pe altul , daca era Euroins/ City ”Nu platește niciodată” Insurance mai ieftin, făceam la ăia.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Sunt decenti. Ai mei au la ei asigurarile. Tot prin broker au reusit sa obtina cel mai bun pret. Desi nu inteleg. Cum ma ii ai deja clienti, vin la tine si te intreaba ce le oferi si tousi brokerul e mai ieftin. Si nu cred ca ala a lucrat fara comision sau mai fun a adus el niste bani de acasa!

Ronnie
Ronnie
3 years ago

ti-as fi recomandat decontarea directa, vad ca este diferenta mica la Generali

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Pai am aia, dar nu cred in asa ceva pana nu vad eu ca imi pocneste careva rabla si chiar se intampla sa mearga traba ca unsa.