Vai, Nicușor, nu!

Sunt oarecum curios de ce mai există oameni care își proiectează propriul film și propriile telenovele neîmplinite in realitate.

Cum ar veni, nemulțumiți că primarele proaspăt și liber ales la București susține PNL-ul, primul partid care i-a susținut candidatura candidă și independentă.

Prima întrebare ar fi – da’ pe cine să susțină? PSD-ul nu merge, că doar ce a scos-o pe Firea din joc cu sprijinul celor ce nu halesc partidul ăsta.

USR-ul e doar in visele umede ale tefeliștilor. Altfel, e partidul din care a fost mazilit direct de pe poziția de președinte. Păi, nu știu cum să vă zic, dar pe mine dacă mă dai afară dintr-un partid, sau îmi dau eu demisia, e clar că nu prea mai am mare treabă cu partidul ăla.

Despre ăștia pot spune doar că USR e acum un partid matur, cu șanse;  a învățat șmecheria, s-au adus membri conectați la robinetele de bani/ fonduri, tot ce trebuie. Arată și ei ca orice partid politic și rămâne de văzut doar dacă în următorii ani ii va binecuvânta și pe ei DNA-ul cu ceva dosare, să le dea girul maturității in politică, sau poate cine știe, patronatul la servicii are alte interese.

Fără PNL nu l-ați fi avut pe ăla primar. Punct. Desigur, oamenii ar trebui să fi putut să îl fi votat liber pe Nicușor, or pe cine ar fi nominalizat PNL candidat. Cum s-a întâmplat în 2016, de pildă, când a ieșit Firea. Da, pentru că oamenii sunt proști. Recte, oamenii sunt proști oricum, diferența a făcut-o PNL .

Oricum, mie mi se pare remarcabil că omul în mai puțin de trei luni a rezolvat problemele Bucureștiului cu termoficarea. Nu se mai aude nimic pe temă în presă și uitându-ma pe site-ul TEB ( noul Radet, sau ceva de genul) sunt doar 12 pagini de puncte de consum afectate , unele mai mari, unele mai mici.

Realmente altceva !

E clar că omul face diferența din moment ce lumea se plânge când le oprește Firea căldura, dar dacă e Nicușor e ok, el e băiat bun.

Nu, acesta nu e un îndemnn să votați cu PNL, PSD sau cu alt partid, știți că mă doare în pulă cu cine votați, cel mai hoț să câștige!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

cum pe cine sa sustina?

pe nimeni! nu intelegi ca omul a candidat independent, dezgustat fiind de tot ce inseamna politica?

de fapt uraste politica asa de mult ca de toata viata lui tot politica face si da din coate cat mai mult sa avanseze – dar asta e pentru ca se sacrifica practic pentru binele omenirii.

acum la fel, nu voia sa fie primar – caah, scarbos, dar si-a calcat pe inima si sta in mediul ala plin de spagi si hotii pt a ajuta oamenii. mare suflet are. 🙂

BogDan
BogDan
3 years ago

Sunt unul dintre cei aflați pe lista aia de 12 pagini. De vreo 2 zile și ceva sunt pe lista aia. Se tot modifică ziua și ora de repunere în funcțiune, probabil până nu se închide birtul de la care se adapă Doreii nu se va rezolva nimic. Și da, este o tăcere imensă. Absolut imensă. Înclin să cred că frigul de la Nicușor (cel mai crunt din ultimii 5 ani trăiți aici, cu caloriferul cu ulei pornit de ore bune abia reușesc să am un 17, poate 18 grade în casă – când am ajuns de la birou erau… Read more »

0040
0040
3 years ago

+5000 euro pe olx la pretul apartamentului de l-am listat, doar pt ca am centrala. :)) Thx for reminder.

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Daca nu a facut si Danut o formula matematica care sa incalzeasca apa! Ca doar e de 3 luni primar! ce plm era de comentat! Ca frigul nu l-a adus Danut si nici nu a dat el gauri in conducte. Fiti bucurosi daca resusete sa traseze un cadru in care sa se mistedupa lucrurile intr-o ordine normala. Gen Funeriu si bacul.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

+5000 euro pe olx la pretul apartamentului de l-am listat, doar pt ca am centrala. :)) Thx for reminder.

Absolut, asta toata lumea o stie.

Ca frigul nu l-a adus Danut si nici nu a dat el gauri in conducte.

Corect, dar Firea mai baga si apa. Cu pierderi cu miloaga la buget dupa hajutoare, parca erau totusi mai putin de 12 pagini de locuri de consum in decembrie. Si totusi, facea lumea gura -Tanti, ne e frig. Era un pic de presiune sa faca ceva.
Stii cum e, daca nu se plange nimeni parca nu e nicio problema, nu?

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Bai lumea facea gura ca firea nu era de 3 luni acolo era de patru ani si nici nu prea puteai sa zici ca nah a dat chix la treaba asta, dar uite cate chestii a rezolvat! Cred ca daca era o problema de rezolvat intr-o luna si nu s-a facut nimic in trei, erau destule voci gata sa se ridice. danut nu stiu daca realizeaza dar si-a luat o mare responsabilitate si nu cred nici macar ca are 4 ani. Trebuie sa livreze ceva sa arate ca el a reusit acolo unde ceilalti au tras doar tunuri, altfel v-a… Read more »

Stropic
Stropic
3 years ago

@doru vlad: putea livra in 3 luni alta politica in ce priveste centralele de apartament, nu crezi? putea discuta de o privatizare, asa cum era de bun simt. Hai sa vedem ce solutie a gasit el: “Începând din primăvară, am fost la Ministerul Fondurilor Europene, să știți că avem deja 300 de milioane de euro deja alocați, pe care Primăria putea să-i ia din 2016, nu i-a luat încă, mai avem încă 200 de milioane prin PNRR, deci în total 500 de milioane de euro și cu aceștia putem să schimbăm o cantitate însemnată în ceea ce privește rețea principală.… Read more »

Mad
Mad
3 years ago

In ce sectoare/zone nu e apa calda si caldura? Ca niciunul din useri nu precizeaza.
In 3 si 4 este . Si problemele sunt f. rare. Dar e vorba de blocurile dinainte de 89 unde s-au schimbat tevi si nu s-au facut blocuri noi pe aproape care sa subdimensioneze reteaua.
Cred ca asta-i explicatia pt care eu si familia extinsa nu avem probleme.
Nu v-o spun in ciuda dar anul asta am schimbat bateriile pt ca vine apa prea fiarta si alea nu functioneaza ca lumea(garniturile) decat pana la 60 de grade.

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Stropic pai din ce ai scris chiar tu vad ca a luat o decizie. Merge pe sistemul actual raparand-ul. Ca nu e o decizie digerabila acum asta e alta poveste, dar nu e ca si cum nu a venit cu ceva. Si cam are si dreptate, vrei mai putina poluare si un pret bun la caldura cam aia e solutia. Tu zici ca ce a spus el e pueril, nici ce zici tu nu e mai departe. Chiar daca ar da voie maine sa pui centrala, poate dura ani pana creezi sau upgradezi infrastructura de gaz, lol la ce cere… Read more »