Se deschiseră iar porțile către UK, dar pe jumătate

Barierele statului român sunt un pic cam pentru fraierici.

Au tras obloanele pe 20, o parte din noi am apucat de am plecat, acuma ne lasă să ne întoarcem. Poola mea, nu puteau să dea și ei drumul de ieri de azi, că de diferență mare, dom’ne, între 3 și 4, ora 19:00. Amuzant, totuși, că Ryanair zbură de azi – dacă aș fi știut că la ăștia merge pe sub mână, luam, dar n-am. Așa că mai pe mâine încolo.

Aici e Hotărârea Consiliului Național pentru Situații de Urgență nr 1 din 03.01.2021, adică de azi. Dacă vrei să o deschizi din telefon se deschide nu, așa că o urcai io PDF aici.

Amuzant e că dacă este să vii încoa’, cer ăștia să ai un test negativ pentru covid( facut cu tehnologie PCR, antigen, photoshop, ce vrei tu, da’ negativ să fie), cu maxim 48 de ore în avans.

Și mai amuzant e că degeaba faci testul că tot stai pe carantină, că UK e încă pe lista galbenă, iar testul e doar ca măsură suplimentară, din ce văd – NU CUM SCRIE IN ARTICOLUL DE PE DIGI .

Acolo scrie că poți să intri cu test covid SAU să stai pe carantină. PULA. E obligatoriu testul covrig cu niște excepții pentru niște tipuri de lucrători / personal.

Rămâne să scriu declarația pizdii, să bifez punctul 4 și aia e, zboară, puiule, zboară.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments