Dansuri populare politice

Stirile zilei ( de ieri, dar eu am lag, internetul merge prost la mine acasa zilele astea) aveau pe prima pagina doua aspecte ale aceleiasi ”probleme”.

  1. Ca China blocheaza accesul expertilor OMS pentru studierea originii coronavirusului
  2. Ca OMS ii face pe chinezi cu ou si cu otet ”rare public criticism” intr-un comunicat public. Practic i-au facut praf. La un an după apariția bolii și după ce sistmul politic din China i-au pus capră ( bine, ne-au pus) și și-au infipt în cururile tuturor pulile lor mici și infectate.
    Știrea.

Stirea este doar o spălare a cadavrului virulent și impuțit care aparține OMS. Mare mirare dacă nu e și Partidul Comunist Chinez parte implicată benevol în spălarea asta , că nu mai crede mai nimeni in OMS și capacitatea lor de a determina China să orice.

Evident că e doar de imagine pentru că:

  • Să te plângi LA UN AN după apariția unei boli că nu ți se permite accesul pentru studierea originii ei determină o impotență și o incompetență de domeniul bancurilor. Sau rea voință. Bine că nu au așteptat să trimită echipe de arheologi pentru studierea originilor.
  • Să critici ACUM lipsa de transparență și de cooperare a Chinei, când toată lumea e oricum infectată și ne putem pișa liniștiți și pe cooperarea, bunele intenții și transparența Chinei în momentul ăsta, cât și pe ”ajutorul” și politica / sfaturile OMS în vederea managementului pandemiei e lipsit de orice scop practic, în afara resuscitării PR-ului unei organizații care se află cam în punctul falimentului de încredere. În cel mai bun caz e în insolvență de încredere și încearcă să-și inventeze ceva capital.

De aia zic – dansuri populare internaționale și simulacru. Se pot culca la loc pe aceeași ureche, e clară treabă că lumea trebuie să dezvolte ALTE pârghii și să se descurce fără ei sau în ciuda lor pe linie de politici globale de sănătate. Cu părere de rău, maimuțoiul de Trump a avut dreptate cu privire la retragerea finanțării.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Pai ce investigatie mareata faceau ei in china? Nu serios? Cum adica studierea originii? Intrebau din chinez in chinez care a avut primul? :))