Ultrascurt cu rușii care l-au arestat pă ăla pe care n-au reușit să-l otrăvească corect. Suspect

Suspect că trebuie să fii de la idiot în sus să te întorci în Rusia, la ăia care te-au otravit și ți-au spus că te bagă la zdup dacă-ți prind picioarele pe acolo. Zice Reuters.

Navalny recovered in Germany and after he said last week he planned to return home, the Moscow prison service (FSIN) said it would do everything to arrest him once he returned, accusing him of flouting the terms of a suspended prison sentence for embezzlement, a 2014 case he says was trumped up.

But the 44-year-old opposition politician laughed and joked with journalists on his plane, saying he was not afraid and did not believe he would be arrested.

Pe bune coaie? Presupun că până la urmă Novichoku’ i-a atacat puțin creierul dacă a ajuns să gândească ca un copil de 5 ani. Sau poate s-a dus intenționat, curvă care cere atenție. În ambele cazuri, singura uimire e ca europenilor par că le pasă de treaba asta. Ce dracu’ așteptau, să nu se ție rușii de cuvând când vine vorba de arestări?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rox
rox
3 years ago

Eu mă întreb ce ziceau oamenii ceilalți din avion, daca nu le era teama de vreo prăbușire or smth.
Oricum cred că lipsesc niste informații din toată situația asta.

Stropic
Stropic
3 years ago

Stii cum e, oamenii care play it safe nu prea ajung in situatia lui. 🙂 E greu sa te lasi de asumat riscuri.

Tudor
Tudor
3 years ago

Pai in inchisoare e cel mai sigur. Nu poate sa moara acolo pt ca ar pica vina pe Putin. Nu poate sa ia bataie pt ca ar guita toata lumea. Capital de imagine garla – uite bietul om, etc. Vizite si pachete de la familie, sustinatori, UE, US checked.

Maniax
Maniax
3 years ago

Crezi ca recenta dezghetare a relatiilor dintre Merkel si Putin are ceva de a face si cu situatia astuia? https://www.themoscowtimes.com/2021/01/21/germany-offers-russia-support-in-sputnik-vaccine-development-merkel-a72684