Titlu de tabloid: Bill Gates și-a băgat cipul.

E cipul ăla cu care ne controlează pe toți. Ze one chip to rule them all, cum se spunea în Lord of the 5Gs

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

Pe buune, Bill Gates se bucură că are 65 de ani ca sa poa’ să obțină și el vaccinul cu ceilalți boșorogi din etapa a 2-a? Cum o fi stat el la rând on-line, înfrigurat că dacă n-o prinde programare decât în luna mai sau l-or trimite ăia în alt oraș (cum a pățit o cunoștință de-a mea) și tre’ să ia elicopterul până acolo… Săracul…

Și eu care mă gândeam că acum-acum donează niște zeci de milioane de doze spre Africa. Când colo, el a stat la coadă ca sa primească mocca o doză, ca tot sărakul !

Mike
Mike
3 years ago

Pfitzer sau Moderna sau …. ?

Mike
Mike
3 years ago

Dala nici putin n-a avut curajul sa-si bage. Nici chiar asa.

Adrian S.
Adrian S.
3 years ago

Eee, dar cine e cei mai tari pă mondial, Oltenia, Oltenia! Am văzut graficul din știrea la Digi, au rata de infectare cea mai mică din țară, 0.53 ! Oltenii ăștia au ceva genetic, dacă nici covidu’ nu prinde la ei ! Acolo ar trebui să-și facă și Billy mutație. https://m.digi24.ro/stiri/rata-de-pozitivare-de-989-aproape-100-de-romani-au-murit-din-cauza-covid-19-in-ultimele-24-de-ore-1440518 PS: ce depresivi ăștia din presă, mai ales Digi, dacă și când dau o știre pozitivă (a scazut sub 10% rata de pozitivare), o întorc ei cumva din titlu să pară tot un dezastru, LOL ! O mai corcofelesc ei cu stiri despre tulpina britanică și cu sondarea opiniei… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Oltenii ăștia au ceva genetic, dacă nici covidu’ nu prinde la ei ! Acolo ar trebui să-și facă și Billy mutație. Se numeste rezistenta la conformism si probleme cu autoritatea in general. Adica nu se raporteaza nici cu dat dreacu’ si ajung la spital doar daca n-au incotro. PS: ce depresivi ăștia din presă, mai ales Digi, dacă și când dau o știre pozitivă (a scazut sub 10% rata de pozitivare), o întorc ei cumva din titlu să pară tot un dezastru, LOL ! Altfel n-o citeai si n-o dadeai exemplu 🙂 . Nici nu o observai. Au nevoie de… Read more »