Scottish Power și SAP-ul

Am plecat de la ăștia la alt provider de utilități, pentru că după ce -au anunțat ei că se scumpesc gazul și curentul am găsit pe alții care mi le vând mai ieftin decât mi le vindeau ăștia până se scumpească.

Nu, nu prin comparatoare, direct la ei pe site – nu vă mai pierdeți vremea prin comparatoare de prețuri, care sunteți în UK, căcații ăia nu lucrează pentru voi, lucrează pentru ăia care le dau lor bani să vă prezinte ofertele, mulți bani, că lumea a ajuns în așa hal de decadență că nu-și mai poate căuta singură pe site-ul providerilor, trebuie să li se dea mură în gură. Eu m-am mutat înapoi la Avro, la care era casa înainte să vin eu în chirie, dar fiind handicapat și eu, m-am mutat de la ei la cam cei mai scumpi. Iar ăia apăreau cu numele în comparatoare, dar nu vedeai vreo ofertă de la ei. Verificat pe site-ul lor, mi-a pus dumnezeu mâna în cap.

Și după ce am plecat s-au gândit ei să-mi trimită un mail să le trimit ultimile citiri. Bine, mă, vi le trimit.

Dar nu le merge SAP-ul cum trebuie.

Spune-ti mă băieți ce vă trebuie și eu v-ajut. Că de aia am venit aici să dau consultanță în SAP. Nah, n-ai cu cine. Și mi-a luat 2 ani să mă prind.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Poti sa le dai mail cu “will code for utilities” :))