E parcarea prea scumpa?

Dați-l jos pe Nicușor, sau nu-l mai votați data viitoare daca nu vreti 600-700 de lei pe an taxă de parcare. Serios, spun, hai înapoi cu doamna Firea, sau cu un populist mai zelos, care să-nțeleagă că populimea vrea chestii gratis, orice o fi, dar să nu coste mult. Înainte să vă ia ăștia toate pieile și să vă obișnuiți cu asta.

S-ar putea sa fie mai bine cu taxă mică plus șpagă mare și relații decât cu taxă mare. În fond, plătiți taxe pe niște linii trasate pe asfaltul pe care ați murit voi la revoluție. Sau părinții voștrii sau bunicii când îi bombardau americanii, sau străbunicii când se pișau nemții și bulgarii pe ei. Să fie gratis. Nu? Nu știu eu, nu am treabă.

Eu am parcare inclusă în taxa de drum, sau în curtea casei. Și tot e scump. Da’ n-a murit bunică-meu luptându-se pentru libertatea Angliei și pentru regină, că era prea ocupat să ia Moldova înapoi de la ruși, pe urmă să ia Ungaria și Cehoslovacia înapoi de la nemți, dacă cu Moldova n-a mers, pe urmă să i se ia pământurile prin România, prin urmare nu pot să votez altă regină, dar o să votez acum pe 6 mai la consiliu pe unii care sa mai scază taxele spre zero așa. Dacă găsesc pe unul. Nu cred.

Asta ca sa nu vă mai căcați pe voi că e mare taxa pe locurile de parcare pe care v-o pun ăștia de la anu . Ia , luați d-aici.

One Reply to “E parcarea prea scumpa?”

 1. Salut,

  si iti multumesc dragul mieu pt acest articol. Subscriu la dansul.

  Chiar se caca pe dansii, majoritatea bucurestenilor, auzi tu, 80 lei pe an, de atata amar de vreme, eu vb de sect 3, nu stiu la “ailalti”, ca pe-aici imi duc veacul.

  Sunt foarte de acord, cu marirea de cel putin x 10 , minim; asa de inceput, daca ai zgarabeti bun , daca nu, vindeti-le fratilor ca “ie” mai ieftin cu Uber si comandati online, de potol; orice vechitura de masina are de pe la 500-700 lei rca plus impozit plus itp anual plus stressul de care scapati ca nu mai stati pe geam sa va urmariti pretioasele voastre cazane…

  P.s. de 3-4 ani fac cerere in fiecare an sa obtin loc de parcare si sunt de acord cu marirea, as plati si 100-150 lei pe luna. Dar stau si ma uit la toti pensionarii cum “nu isi folosesc” masinile ca oricum le aduc copiii de potol si ii duc pe la medici, etc…ei blocand de fapt locuri de parcare pe viata ! Ii inteleg intr-un fel, nu au prea multe bucurii, dar pe mine si pe altii ca mine, cine ii intelege ? Eu votez cu Nicusor.

  Opinie personala !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.