Pe ultrascurte: Vreme bună

De făcut încă o doză de vaccin, că poate trei țin mai bine ca două. Și dacă e gratis, de ce să nu le ia imigranții vaccinurile englezilor.

Deja nu mai simt nimic, cred că trebuie să le zic să mărească doza.

După vaccin , merge un grătar. Ăștia zic că sa nu bei. Dar un pahar de bere acolo? Nu știu ce să zic , am pus-o la rece, poate mă sucesc.

5 Replies to “Pe ultrascurte: Vreme bună”

  1. Posibil că nu îmi trebuia niciunul.
    Dar mai fac și eu niste teste pe mine, a doua , ăștia nu m-au băgat în sistem în UK. Le-am trimis dovezi tot. Dacă nu vor așa, e ok, facem altfel.
    A treia , vaccinul e clar că e vai de pula lui. As fi preferat să aștept update-ul, dar dacă ăștia zic că update o să cerceteze la anul (și la mulți ani) , practic n-o să fie nu nimic mai bun până nu vând de se satură din astea. Asta pe de o parte. Pe de alta e clar din datele de până acum că după 6 luni ești fiul ploii, protecție 50% e la mișto. Chestie care nu e neapărat importantă, dar mă gândesc că la un moment dat se prind și asta care baga restricțiile și scurtează un pic timpul de libertate permisă pe certificatul de vaccinare. Și îmi cam place sa fiu cu un pas înainte , dacă pot. Prin urmare, înainte să se gândească ei că certificatul meu e prea vechi și să stau la coadă atunci la update, mie îmi place să fiu eu cu câțiva pași înainte.
    Dacă se poate.

  2. Antiviralul e bun, dar nu e vaccin. In primul rand ca probabil nu o sa fie OTC. Deci apuci sa il iei cand ti-a dat-o un pic la temelie. In al doilea rand, ca desi ei zic in studii ca s-a dat la oameni care aveau in casa bolnavi, nu stim daca o sa functioneze asa. Plus, ca fiind chestii scumpe, sa vad eu cand ajunge asta distribuit in masa in Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.