Pe ultrascurte: Vreme bună

De făcut încă o doză de vaccin, că poate trei țin mai bine ca două. Și dacă e gratis, de ce să nu le ia imigranții vaccinurile englezilor.

Deja nu mai simt nimic, cred că trebuie să le zic să mărească doza.

După vaccin , merge un grătar. Ăștia zic că sa nu bei. Dar un pahar de bere acolo? Nu știu ce să zic , am pus-o la rece, poate mă sucesc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Stai boss ca ziceai ca nu îți trebe 3. De ce te suciși?

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Posibil că nu îmi trebuia niciunul. Dar mai fac și eu niste teste pe mine, a doua , ăștia nu m-au băgat în sistem în UK. Le-am trimis dovezi tot. Dacă nu vor așa, e ok, facem altfel. A treia , vaccinul e clar că e vai de pula lui. As fi preferat să aștept update-ul, dar dacă ăștia zic că update o să cerceteze la anul (și la mulți ani) , practic n-o să fie nu nimic mai bun până nu vând de se satură din astea. Asta pe de o parte. Pe de alta e clar din datele… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Well welcone to my world!

0040
0040
2 years ago

Noul update e sub forma de pastile.

https://observer.com/2021/10/merck-molnupiravir-competing-covid-drug-pfizer-roche-atea-astra/

Deja au aparut valuri, ho bah ca e prea repede ca avem stocuri de vaccinuri.. :p

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Antiviralul e bun, dar nu e vaccin. In primul rand ca probabil nu o sa fie OTC. Deci apuci sa il iei cand ti-a dat-o un pic la temelie. In al doilea rand, ca desi ei zic in studii ca s-a dat la oameni care aveau in casa bolnavi, nu stim daca o sa functioneze asa. Plus, ca fiind chestii scumpe, sa vad eu cand ajunge asta distribuit in masa in Romania.