Cu curierul in UK

Așteptăm niste scaune , alea din articolul trecut. In sensul că eu eram acasă și ele trebuiau sa vină până pe 10 decembrie și era deja 15, mă pregăteam să plec de-acasă până de anul nou și ceva.

I-am sunat pe ăia de unde le comandasem, Wayfair și au zis că fac ei ceva și sigur vin . Le-am zis , băi , dacă vin până vineri, să vină, dacă nu, e OK, țineți-le până după anul nou, că nu le mai pot primi.

Nu, că vin mâine.

Mâine eu am fost toată ziua acasă și nimic. Nu numai că nimic, dar DPD-ul pizdii, da, sunt ăia și în UK și sunt cam cum e Cargus în România de profesioniști, au pus status că ei au lucrat și că a semnat pentru livrare unu cu nume asemănător cu al meu, dar nu chiar eu. Le-am spus ălora de la Wayfair și le-am spus că nu am primit și nu am semnat nimic. Au zis că văd și ei că e o problemă, că nu le apare nicio poză în sistem cu produsele.

Pe la 10 seara, când băgam copiii la somn și mă c pregăteam și eu aud ding la ușă. Să știi că m-am gândit chiar la scaunele alea, dar zic că, Plm, livrare la ora asta , nu prea aș prelua.

Trag draperia de la fereastră și văd un domn cam negru în contrast cu lumina becului. Fără nimic în mână.

Poți să îmi spui rasist, dar eu la ora aia nu deschid nici unui alb pe care nu îl cunosc, daramite unuia de altă culoare. Nu, nu e tot aia, dar zic așa .

A sunat omul așa de insistent că mă gândeam dacă să deschid ușa cu un cuțit la spate, sau mai bine sun la 112, că ăștia p-aici te bagă direct la pușcărie, dacă se dovedește că ai ieșit cu cuțitul la ușă; da, in curtea ta.

În fine, eu am decis că îl las să forțeze ușa, că părea hotărât și o să jucăm scena aia cu cuțitul după ce se ostenește cu ușa, dar a renunțat și a plecat.

Vineri le-am zis ălora să nu mai livreze nimic că eu plec sâmbătă.

Tot seara pe întuneric, dar mai devreme, cetățeanul ding la ușă iarăși. De data asta am deschis și l-am întrebat cu ce pot să îl ajut. Că are un pachet de la DPD pentru mine, nu știu ?

Nu, am văzut doar notificare că mi-au livrat , dar eu nu am primit ceva. Și că îmi cer scuze, am văzut că a venit aseară, dar nu știam de ce și la ora aia nu vorbesc cu necunoscuți și nu prea cunosc încă vecinii.

Cică no probs, doua cutii mari, să iau mașina.

-Eh, hai că poate le pot trece strada așa.

Nu era cazul că omul stătea vreo 500 de metri mai departe, nu chiar vecin.

L-am întrebat – băi nene, aveai ceva de primit și ți-au lăsat și astea ?

-Nu, au sunat la ușă că să primesc astea, că primitorul nu e acasă.

Au bătut la cur cu asta orice curieri români care sună și fug și după aia te pun să mergi la oficiul lor dacă îți vrei produsul. Joac-o p-asta.

I-am făcut reclamație, sper că l-au dat afară!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Da ce vecin dragut. Tu ai primi asa random un pachet pt un vecin care nu te-a rugat sa faci asta?

Nu stiu, am eu un suflet mic si negru sau e de bun simt sa ii zici curierului sa isi faca meseria si sa il caute frate pe ala, nu sa stau sa livrez eu maine pachete, chit ca la 500m.

Si curierii astia – daca vecinul pastra scaunele pt el? Cine platea scaunele pana la urma?

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Stropic chiar așa suflet negru? Pe bune?
In altă ordine de idei. Suna telefonul soției, răspunde, era curierul de la Fan. cică dacă iese la balcon și-i deschide mașina bagă el jantele comandate direct in portbagaj ca sa nu mai iasă din casă că e frig.

Stropic
Stropic
2 years ago

Mai, eu nu as primi decat daca imi spune vecinul. Altfel, poate voia sa verifice coletul la primire omul. Poate voia sa dea retur. Poate nu vrea sa il care 500 m sau chiar 2 m, ca de asta platesti livrare si nu mergi sa iei din magazin.