Vrajeli de UK cu materiale de construcții

Dau o mână de vopsea pe shedul ăla și pe sub vopsea e bun un grund, undercoat ii zic ăștia.  O cutie de grund 18 lire la Dedemanul ăstora ( B&Q ). 1 litru  . Duuu-te in pula mea. Am luat una și  n-a ajuns. In România e vreo 34-45 de lei kilu’ . Mult , dar totuși, nu așa de mult.

N-am mai cumpărat încă una . Pe spate nu mai dau cu niciun grund, și așa zice soția că vrea să facem grătar de cărămidă alea. Nu-i place shedul ăsta pesemne , nici cu vopsea nici fără.

Am niste placi de pavaj destul de mari care se mișcă. Trebuie realipite. Zic că nu îmi place munca și am cumpărat o găletușă mică de 2.5kg,  scria pe ea. Pentru plăcile ăstea,pe care le-am ridicat după ce am cumpărat cutia, normal. Zic hai că oi face o placa din găletușă.

Și eu prost , dar și ăștia hoți, combinația perfectă.

Pe fundul căldării, bă. Nici nu ai in ce să bagi gletiera…

Așa că haida iar 15 kilometri până la Dedeman să iau dracului un sac din ăla uscat și de exterior și plastic și de toate care costă și ăla de mori și o unealta de mixat să o pun pe bormașina cu acumulatori de la DeWalt. Se pare că și minunea asta a acumulatorilor e limitată. Am amestecat mai mult cu mistria.

După care se strâmbă un pic vremea la mine și se făcu că plouă, doar cât să mă grăbesc și să bat cu ciocanul de metal in placă, că se așează mai repede. Cel mai repede se așează placa din două bucăți.

In fine. Ceva am rezolvat eu. Am rezolvat că a mai trecut o zi și nu m-am plictisit nici azi, noi să fim sănătoși.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
n0p
n0p
1 year ago

de b&q as fugi ca si calitate – pret. Doar la reduceri, in rest calitatea materialelor este foarte slaba. Din pacate nimeni nu e mai presus, toti ofera materiale care sunt proaste calitativ. Also Screwfix si b&q sunt detinuti de aceeasi firma. Pentru chestii dintrastea daca vrei un magazin mare cu website, ia cel mai ieftin de unde gasesti mai ieftin (mie mi-a placut wickes ultima oara ca au free delivery). Also, pentru lucruri gen vopseli/varuri, ti-as recomanda “Brewers Decorator Centres” in Reading. Ai 1-2 oameni acolo care te ajuta cu tot ce vrei, ca pret sunt ok, si am… Read more »

n0p
n0p
1 year ago

baietii aia sunt deschisi Sambata pana la 5PM.
Daca nu, atunci unde e mai ieftin, sau care face delivery cel mai repede si usor 🙂
Desi nu comentez ca si eu merg in B&Q des din cauza doamnei, care vrea sa vada ce mai e nou pe la perne, cuverturi, flori samd.

Mad
Mad
1 year ago

“Cel mai repede se așează placa din două bucăți. ”
😅