Scurt: Marketing agresiv de 10 ani

De zece ani nu prea mă mai uit eu la știri pe la TV și prind diverse doar așa din aer. Dar și până atunci era la fel. La fiecare accident care căpăta ceva atenție media, era sunat Titi Aur să vorbească despre conducerea defensivă, că are el un curs.

Fix la fel e și acum.

Domnu’ Aur, spuneți-ne dumneavoastră.

Pentru ceea ce contează are dreptate și n-o spun cu vreun năduf, că-n fond nu face reclamă la păcănele, face la un curs unde educă fondul șoferilor, e ceva etică aici.

Atâta că îmbătrânesc și-mi sună în ureche ca o placă stricată.

8 Replies to “Scurt: Marketing agresiv de 10 ani”

 1. Pai, in apararea lui, numeste un alt campion de raliuri roman.

  Plus ca plateste probabil promovarea astea cu disponibilitate, ca nu oricine e gata mereu sa isi rupa timp, sa analizeze un accident etc. E win-win – pt el, ca e promovat, pt presa ca are o parere pertinenta pe articol.

  Eu vad numai de bine. 🙂

 2. Ludovic Balint, Simone Tempestini . Mai stiu cativa, dar e incorect – ca “numeste” presupune ca eu sa cunosc asta – iar daca as fi total afon, si l-as sti doar pe el, asa cum presupui, ar fi ca apare peste tot, adica consecinta marketingului, nu a talentului, ca a castigat raliuri prin anii ’90 ( eram copil pe-atunci).

 3. “alt campion de raliuri roman” – campion la ce fel de raliuri? raliul romaniei? ca sigur la wrc n-ai auzit de vreun roman ever.

  campion la raliuri = victor ponta, ia-o p-asta.

 4. victor ponta

  Daa, cunoscut si sub numele “The Stig”.
  In ce an? Sau mai exact in ce univers. Poate voiai sa spui – participant.

 5. Nu il stiu pe Titi Aur si nu ma intereseaza cursul lui, dar nu cred ca are vreo treaba cu marketingul; in diverse circumstante jurnalistii apeleaza la nume cat de cat cunoscute in domeniile respective, daca e vorba de accidente Titi Aur e sunat asa cum probabil cand e vorba de economie sunt 3-4 nume, in proiecte de infrastructura vreo 2-3, etc. Probabil doar in fotbal si politica sunt multi, dar in altele abia daca gasesti pe cineva.

  Nu a castigat WRC, dar castigatorii de WRC nu raspund la telefon jurnalistilor romani. Lucram cu ce avem.

 6. L-am lasat inchis, ca nu e mare lucru de comentat. Stiu linkul, normal ca e Craiova pe locul trei, ca cele mai tari targuri se fac in Oltenia, unde altundeva?!

 7. nu exista “conducere defensiva”
  cine a inventat cuvantul asta trebuie batut cu scandura peste coaie
  e pe aceeasi treapta cu “cis-male” ca sa definesti un barbat complet normal si nediferit de standard doar ca sa fortezi catalogarile ce-ti convin imaginii tale deformate despre realitate
  exista a) drumuri proaste si b) cretini
  drumurile proaste nu sunt [re]facute in Romania, autoritatile se rezuma sa dea din umeri, sa aplice amenzi si sa declare “soferul nu a adaptat viteza la conditiile drum”
  si cretini avem, slava Domnului, daca nu chiar toti, pentru ca unul daca nu ar fi cretin s-ar gandi cum sa adapteze el drumul la viteza de mers a soferului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.