Scurt: Marketing agresiv de 10 ani

De zece ani nu prea mă mai uit eu la știri pe la TV și prind diverse doar așa din aer. Dar și până atunci era la fel. La fiecare accident care căpăta ceva atenție media, era sunat Titi Aur să vorbească despre conducerea defensivă, că are el un curs.

Fix la fel e și acum.

Domnu’ Aur, spuneți-ne dumneavoastră.

Pentru ceea ce contează are dreptate și n-o spun cu vreun năduf, că-n fond nu face reclamă la păcănele, face la un curs unde educă fondul șoferilor, e ceva etică aici.

Atâta că îmbătrânesc și-mi sună în ureche ca o placă stricată.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Pai, in apararea lui, numeste un alt campion de raliuri roman.

Plus ca plateste probabil promovarea astea cu disponibilitate, ca nu oricine e gata mereu sa isi rupa timp, sa analizeze un accident etc. E win-win – pt el, ca e promovat, pt presa ca are o parere pertinenta pe articol.

Eu vad numai de bine. 🙂

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Ludovic Balint, Simone Tempestini . Mai stiu cativa, dar e incorect – ca “numeste” presupune ca eu sa cunosc asta – iar daca as fi total afon, si l-as sti doar pe el, asa cum presupui, ar fi ca apare peste tot, adica consecinta marketingului, nu a talentului, ca a castigat raliuri prin anii ’90 ( eram copil pe-atunci).

Fery
Fery
1 year ago

“alt campion de raliuri roman” – campion la ce fel de raliuri? raliul romaniei? ca sigur la wrc n-ai auzit de vreun roman ever.

campion la raliuri = victor ponta, ia-o p-asta.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

victor ponta

Daa, cunoscut si sub numele “The Stig”.
In ce an? Sau mai exact in ce univers. Poate voiai sa spui – participant.

Adi
Adi
1 year ago

Nu il stiu pe Titi Aur si nu ma intereseaza cursul lui, dar nu cred ca are vreo treaba cu marketingul; in diverse circumstante jurnalistii apeleaza la nume cat de cat cunoscute in domeniile respective, daca e vorba de accidente Titi Aur e sunat asa cum probabil cand e vorba de economie sunt 3-4 nume, in proiecte de infrastructura vreo 2-3, etc. Probabil doar in fotbal si politica sunt multi, dar in altele abia daca gasesti pe cineva.

Nu a castigat WRC, dar castigatorii de WRC nu raspund la telefon jurnalistilor romani. Lucram cu ce avem.

Mad
Mad
1 year ago

La aia cu traseu nu pot comenta.
Locul 2 si 3
https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets

Catalinx
Catalinx
1 year ago

L-am lasat inchis, ca nu e mare lucru de comentat. Stiu linkul, normal ca e Craiova pe locul trei, ca cele mai tari targuri se fac in Oltenia, unde altundeva?!

Dan
Dan
1 year ago

nu exista “conducere defensiva” cine a inventat cuvantul asta trebuie batut cu scandura peste coaie e pe aceeasi treapta cu “cis-male” ca sa definesti un barbat complet normal si nediferit de standard doar ca sa fortezi catalogarile ce-ti convin imaginii tale deformate despre realitate exista a) drumuri proaste si b) cretini drumurile proaste nu sunt [re]facute in Romania, autoritatile se rezuma sa dea din umeri, sa aplice amenzi si sa declare “soferul nu a adaptat viteza la conditiile drum” si cretini avem, slava Domnului, daca nu chiar toti, pentru ca unul daca nu ar fi cretin s-ar gandi cum sa… Read more »