Ba, voi sa nu ne mintiti cu Zuzu, da?

Care voi? Toti.

Aceasta imagine de mai jos este scoasa de mine din context . Contextul in care vrea media sa o prezinte.

zuzuromanu

Pentru ca nu contextul legat de  boicotul  publicitatii de la Antene, explicat in linkul ala, vreau sa il comentez, ci ca Zuzu  are propriile tinichele de coada si ceea ce incearca de fapt sa faca e sa isi dreaga problemele de imagine autocauzate, dar nu alea legate de unde isi fac ei reclama.

Anume , Zuzu, lapte romanesc , bun la gust si facut aci la noi , a fost cumparat de Lactalis. Hai ca ati auzit toti pana acum.

Stiti cine sunt aia , Lactalis , nu? Aia care detin Dorna. Stiti ce-au facut la Dorna , nu?  Hai , ca poate nu aveti rabdare sa cititi si sa va spun eu pe scurt:

Si-au bagat toata pula. Aia au facut. Adica ce face orice corporatie, hai sa producem  mai ieftin , ca tot ce avem nevoie  consta in Brand + punct de prezenta logistica, in rest laptele e lapte si branza la fel.

Dorna aveau lapte si branzeturi bune. Si posibil ca mai au , nu am de unde sa stiu ca eu nu mai cumpar de la ei demult, gen sa-i futa Rex.  Albalact astia sunt Zuzu , Raraul si untul asta cu design comunist. Din care am cumprat exclusiv in ultimii… nu stiu cati ani. 5- 10 ? Foarte bun.

Cica e un plin boicot si romanii nu mai cumpara Albalact pentru ca fac reclama la antene .

Romanii sunt prosti si mereu aleg sa se supere din motive derizorii.

Lactalis probabil ca are deja planul facut sa implementeze proiectul “de succes” Dorna si la Albalact , doar ca s-au confruntat cu “boicotul” un pic mai devreme decat probabil ca se asteptau si probabil ca le amana celelalte planuri. Ca nu poti sa ai prea multe scandaluri mediatice unul dupa altul in scurt timp, ca  romanul are memoria scurta dar daca depasesti nivelul maxim de inflamare o cam belesti. Asa, ca isi iau masuri.

Am pus in ghilimele boicotul ca probabil ca e un numar de hipsterosi care nu mai cumpara  Zuzu ca au publicitate la antena. Eu de exemplu inca cumpar si ma doare in pula ca au ei publicitate acolo.  Nu e ca si cum m-as uita la televiziunea aia sa imi pese cine isi face reclama. Totusi, aseara am fost nevoit sa cumpar Lapte de la altii, pentru ca tot laptele Zuzu expus avea termen de valabilitate cam apropiat ( la Mega, dar am observat si la Auchan). Deci banuiesc ca e ceva.

Acuma , prostilor care spun ca vor sa falimenteze Antenele ne mai cumparand produsele celor care isi fac publicitate acolo le spun un lucru simplu. Bah, daca nu va uitati , nu isi mai face nimeni reclama , capiși ?

Pana una alta eu zic sa fim cu ochii pe sursa laptelui Albalact si  ce se intampla cu punctele de productie . Momentul in care compania  alege sa  faca ce-a facut la Dorna e ala in care trebui sa faci  boicot , sa pui poze pe net cu tine pisandu-te in cutiile lor de lapte  si asa mai departe. Sa nu va dezumflati prea repede, zic 🙂 .

Daca se duc dracu’ si astia , eu mai stiu doar unii care produc lactate bune, fiind afacere locala si de la care mai cumpar ocazional, anume Carmolact / Monor.

Ma simt ca intr-un  joc de star craft in care te mananca zergii baza cu baza si si ti-o furi planificat. Am sa revin despre asta , mai alta data.  Ceva cu chinezi.

 

 

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments