Restituire timbru de mediu ( ăla nou)

Cam acum un an  cand cochetam cu ideea de a cumpara un Jeep Grand Cherokee, eram interesat sa merg singur pana in Germania si sa-mi iau un 3.0 diesel de acolo. Doar ca nu eram sigur daca timbrul de mediu e 6000 sau 16000 de euro :P. In functie de ce alegeam.

 

Am cautat atunci sa vad daca timbrul ala nou se poate contesta / recupera in instanta. Am gasit informatii timide pe alocuri cum ca da. Am gasit si referintele unui cabinet de avocatura , inclusiv exceptia invocata de ei , pe care nu mi-o amintesc.

 

Le-am scris oamenilor , intrucat chiar voiam sa trag la muie statului roman , dupa care sa scriu despre asta , fie si cu un oarecare cost din partea mea. Si le-am cerut exemple de dosare castigate. In schimb ei mi-au raspuns ceva de genul, da-ne talonul masinii, copie xerox dupa nu stiu ce acte si te contactam noi.  Le-am spus ca intentionez sa cumpar masina,  m-au luat iar cu … si m-am enervat si am abandonat ideea ,  achizitionand masina pe care o am acum , cu taxa deja platita in 2012 de dealerul Hyundai.

La un an , in pula mea, imi scriu  oamenii , fara sa ii mai intreb eu de vorba cu informatia pe care le-am cerut-o atunci. Ce e drept dosarele par sa fie solutionate mai tarziu deci e posibil ca atunci sa nu fi avut exemple .

De ce va spun eu voua asta? Ca sa intelegeti ca SE POATE! Se poate restitui in instanta si valoarea timbrului de mediu ( ala ultimul , ca de taxa veche stiati deja). Ma astept ca in timp numarul proceselor va creste ca vestea se duce.

Uite mailul si va puteti benocla singuri la dosare ca sunt publice.

Enjoy!

timbrul de mediu

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Andrei
8 years ago

dacă se poate recupera la ultima taxă, la noi în familie s-ar recupera bani de încă o mașină. fmm de escroci

Fery
Fery
8 years ago

zi-ne si care cabinet de avocatura este, ca din just.ro nu reiese. mersi

admin
Reply to  Fery
8 years ago

Nu am scris, că nu am lucrat efectiv cu ei, deci nu știu sigur dacă sunt eficienți sau nu. Cabinetul este “Coltuc”, Coltuc.ro. Au si pagină de FB dacă cauți în Google după nume.

Fery
Fery
8 years ago

na ase, put a name to the picture. multam