Filmele pe care le aștept anul asta

Nu sunt fan Star Wars, deci nu ala.

Nici Independence Day:Resurgence  , pentru că e fără Bruce Willis , deci nu vor fi toți salvați și pentru că americanii bulangii vor să transforme și 4 Iulie sărbătoare mondială în filmul ăsta. Gen , mai ajunge bă, avem Halloween, Black Friday, Valentines Day, gata!

Nici Divergentul 3 , Allegiant, ca nu am putut să mă uit la al doilea până la cap. Booooooring!

Ăsta sper să nu apară: Underworld 5 , că le-am văzut pe restul toate și niciunul nu a fost atât de rău cât să zic , gata bă, eu nu mai dau bani pe încă un episod din mizeria asta. Și-am să mă deprivez de șansa de a vedea un film mai bun , doar sa bifez episodul.

Poate , Passengers. Dar ramâne de decis când apar trailerele.

Mai multe ici, despre stele si spațiu.

Poate și Assasins Creed.

Poate și Warcraft , că încerc să înțeleg ce mi-a scăpat din jocul cu pricina de nu m-a prins măcar puțin. Gen , nu am jucat în viața mea măcar un minut de Warcraft ,sau DOTA din WoW. Practic, a trecut pe lângă mine. Poate cu  copilul. Încă aștept un film bun cu poveștile din Star Craft. E păcat să treacă așa…

Ăstuia aud că ar trebui să îi citesc cartea. Poate , dar nu cred. Că nu prea am răbdare.

Dar anul ăsta vine filmul ăsta: Star Trek Beyond.  Aici sunt fan  boy.  Nu știu când e premiera în România , știu că trebuie să merg la o nuntă în perioada aia , dar când apare îmi iau concediu, dacă trebuie.

Iar Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2016), probabil că îmi va plăcea nu așa de mult ca primul , sper doar să nu fie o dezamăgire produsă de Netflix ( am văzut note critice mici ). Deși s-a lansat în US , format IMAX, la noi nu a apărut încă. Nu știu când vine , deja se face sourcing la el pe torenți dar am să aștept cu nerăbdare varianta oficiala și de calitate bună, fie IMAX, fie  pe Netflix. Să nu care cumva să faceți spoiler.

Și ăsta, al lui Tim Burton :

Nenea ăsta a făcut câteva filme frumușele dintre care: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street și Planet of the Apes mi-au cam plăcut . Trailerul arată bine, sper să fie cinstit.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments