În București îmbătrânești

Ce înseamnă  băi nene să lucri ori de acasă,  ori din lume ( România nu e”în lume”)!

Nu prea știu pe unde trăiesc. 
Cea mai tare chestie care ți se poate întâmpla în București dacă dai cu sapa pe undeva prin urbe e sa locuiești “within Walking distance” sau la 5 minute de metrou daaaaca și firma aia are birou lângă metrou.

Altfel, dacă firma ta e pe la vreo periferie mai bine te muți, în pula mea,  în direcția aia la 30-40km,  la țară,  și navetezi cu mașina. 

Fusei la birou ( cam des în ultima vreme).  Care birou al glorioasei firme pentru care prestez ( v-am spus ca angajăm și îmi iau bonus mare dacă recomand pe cineva? :D)  e la Victoriei, gen 3 minute până la metrou.

Și fusei eu cu treabă până undeva nu contează unde, credeam eu aproape.
1 stație de metrou, 4 de autobuz și vreo 3 minute pe jos. 45 de Minute, coaie! Pe hartă nu sunt nici 5 km.  De fapt Google maps zice că 4.1.  Ii făceam în tot atât de mult timp pe JOS.
Să îmi bag pula și alta nu!

Parcă mă dau cu mașina timpului, dar a dracu’ merge numa’ înainte și mă simt ca un Dr. Who cotropit de frica de a ajunge la capătul existentei umane. Existentei mele, na.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
GLU
GLU
7 years ago

Incearca cu o bicicleta 😉

Stiu ca e dur prin Bucuresti, dar poate totusi economisesti niste timp.

catalinx
catalinx
7 years ago

Stiu ca e dur prin Bucuresti, dar poate totusi economisesti niste timp. Multumesc , ma rezum la a avea un stil de viata limitat la suprafata apartamentului , supermarketului ( 5min / jos ) si a scolii copilului ( 5 min cu autobuzul ) cat stau in Bucuresti. Cu bicicleta as fi facut aia 4 km mai iute , fara discutie, daca nu ma calca careva intre timp. Dar trebuia sa merg cu ea la birou , cam 10 km ( ca nu pot sa o car cu metroul) si stii, cand merg la birou ma imbrac in camasa, parfumat… Read more »

unu
unu
7 years ago

Pai cum coaie? Doua articole mai devreme te lauzi ca e bine in Bucuresti ca esti in crema societatii si acuma nu ti mai place ? Crezi ca numai tu ai venit in orasul asta singur sa faci bani ? Daca esti asa bogat de ce nu iei taxiul, daca bicicleta nu iti place.

Si am auzit ca la bogati tinpul nu e o problema.

euglena
euglena
7 years ago

Ok, angajati angajati, da’ cam toti cauta super experti. Presupun ca nu aveti ce face cu vreun pulifrici de junior/intern sa-l invatati sa dea la SAPa la voi pe ogor (sau ce faceti voi p-acolo), nu ?

euglena
euglena
7 years ago

By all means my good man, link me up. Mi-a parut rau cand a disparut opencube de pe internetzi ca n-am apucat sa-l intreb si pe Liviu daca nu mai vrea vreun roman la el la uzina…

euglena
euglena
7 years ago

Nein .. stiam eu ca trebuia sa-i dau inainte cu Duolingo ..