Numa analiști zilele ăstea

Găsi copilul ăl mic telecomanda și puse de aprinse televizorul. Bă, cum dracu făcu că mută și pe Realitatea. Eu mă uitai mai devreme 10 minute pe BBC și acolo îl lăsai.

Nu găsesc telecomanda să sting mizeria și o aud fără să vreau pe ochelarista asta cum rage despre afacerile de servicii din UK în  Germania.

Și cum ”city”-ul londonez se mută în Frankfurt și în Paris. Cu referire la bursă și servicii financiare, bancare , desigur.

Bă, în pula mea, voi știți cum e cu taxele și costurile afacerilor în Germania socialistă a maicii Merkel? Că majoritatea companiilor pentru care lucrez au HQ-urile in Ielveția? Că e relativ ok să plătești muncitori in fabrici ( planturi le spune lumea acum), dar nu prea să plătesti manageri și să tragi profit din companie.

Și cum ălea din Uk se mută sau fac manevre prin Irlanda, că acolo e mai ieftin? Ce pula mea  visează lumea , Franța, Germania – nu îmi pot da seama.

Și a mai tare: Cum facem să îi aducem pe românii din UK înapoi.

Hahahahahahahahahaha, trebuie să întreb câțiva băieți dar de ăia care au plecat de prin 2010-2011 așa dacă vor să le dau o bericioaică să vie înapoi. Asta în caz că nu se bucură că nu mai vin alți rromâni peste ei .

Mă duc să trag din priză, că nu se mai poate!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments