Începe să prindă

Să se noteze că nu am spus încă că încep să cred în asta, dar activitatea începe să prindă.
Indiferent cât de futil ar fi, Dragnea având o vezică suficientă pentru 500k oameni, nu am cum să ignor și să nu respect atâția oameni care se încăpățânează să aibă un protest civilizat.
Nici în țări cu apă caldă nu cred că vezi așa ceva și pare că lumea se deprinde cu activitatea. La final toți se întrabă ”ne vedem și mâine?”.
Ce înseamnă să nu mai ai echipă națională de fotbal și fotbal, în general…
Cam așa era pe la 7 și ceva la Romană, la dus.

Cam așa s-a născut poza aia cu luminile.


Asta

Adică asta.

Am lăsat copiii la țară în grija a doi pesediști și, înainte să plec dimineață la aeroport, am trecut să mă salut cu restul locuitorilor Bucureștiului. Probabil nevasta se mută acolo cât sunt plecat.

Mișto că se naște o superbă cultură aci – aștept o claie de poze de la frate-meu, revin mai incolo. Am râs bine de tot.

Mișto că restul lumii ne bagă în seamă.

Nu așa de mișto că Dragnea se pișă cu jet pe noi și pare că mai are destul jet și că noi suntem în jocul lui, nu el într-al nostru. Serios. Mă impresionează manifestația, ca desfășurare de oameni neorganizași politic, dar nu sunt entuziasmat legat de vreun posibil rezultat.

Pentru ăștia care nu sunteți p-aci , abrogarea au dat-o în bătaie de joc( cu alte hibe constitușionale în ordonanța de abrogare, speculabile ) , și cu fiecare inch de teren pe care îl cedează, ne fac pe altă parte , pe la #spa, cum s-ar zice. Gen, cât protestează lumea și se uită la ordonanță au pos-o șefă la Spitalul Universitar din București pe gagica lui Oprescu, ăla independentul și ăla pușcăriaș de-acum, care e și ea cercetată prin niște dosare. Fără concurs, se știe!

Și tot așa. Și zic că ” de ce să ne dăm demisia , că am abrogat ordonanța”.

De mâine-s în Oxford și mă voi gândi mai puțin la asta.

Măcar studenții le-au făcut-o și-au folosit mărirea de bursă și trenul gratis ca să vină la protest. Nesimțiții dracului, n-au pic de recunoștință, lol, chiar au zis asta pe canalele media #off, #off.

cutrenul

 

 

Ia uite ici. Luati de scrolati

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
IM
IM
7 years ago

Eu vreau foarte tare sa inteleg protestele alea dar nu prea imi iese. Am crezut initial ca ultima ramasita de popor vrea tara inapoi, vrea banii aia ascunsi prin Cayman Islands sau ceva. Doar ca nu, e vorba de niste orodonante de urgenta care i-ar scuti de inchisoare pe niste penali desi se pare ca nu prea se aplica la penalii aia de care se teme toata lumea. Si oricum lumea nu prea pune accent pe recuperarea banilor sifonati ca aia nu conteaza. E mai satisfacator ca Borcea curata cartofi 2 zile pe saptamana la poarta alba! Adica natia nu… Read more »

Cata
Cata
7 years ago

De ce protestez? Eram o vaca fericita, ce poducea 15l de lapte pe zi, pana ce Dragnea a inceput sa ma injure. Se zvonea ca Dragnea va dori sa produc mai mult lapte pt a hrani gurile copiilor sai (aia de ii avea in plasament). Productia nu crestea mult, la vreo 30l pe zi. Am tot incercat sa vorbesc cu el ca e un bou si e imposibil. El mi-a zis ca sunt o vaca si m-a anuntat sa imi scade si cantitatea de nutret si calitatea lui si ca nu am inteles eu bine sunt defapt 29l pe zi.… Read more »

IM
IM
7 years ago

Pe vremea cand inca mai stateam in tara, romanii manifestau impotriva cainilor vagabonzi, pentru drepturile tiganilor lesbieni, declararea delfinilor drept persoane umane, Rosia Montana etc. Once upon a time acum vreo ceva ani pe vremea cand erau mai multi oameni in tara decat sunt acum si acestia isi pierdeau locurile de munca pe capete si taxele erau atat de mari de simteai ca te sufoci si moneda nationala devenise o gluma proasta iar camataria/tigania si bancile conduceau Romania, aveam un prof de mate care a decis el asa ca vrea sa-si dea foc in fata guvernului pentru ca nu mai… Read more »