Unii isi iau datoria in serios

Nu mai țin minte daca atunci când participa România la campionatul mondial de fotbal, etapa finala – nu faza pe sate, lucram deja la vreo corporație, probabil că nu. Dar așa din vorbe, nu îmi aduc aminte de nimeni care să zică că își ia liber să se uite la meciul cu naționala bergenbier – la televizor zic, nu să meargă la campionat.

Eh, am rămas un pic mirat când săptămâna trecută ăștia au amânat o ședință că pica fix peste meciul loc cu cine o fi jucat Suedia prima tură. Apoi altă ședință că era peste meciul cu Germanistan, care știe toată lumea că nu l-au câștigat.

Acum e o treabă relativ critică pe care trebuie să o lucrez cu unul de-al lor dar…

Din ce ințeleg, nenea al nostru cu care suntem în UK vorbește cu firma de birouri unde suntem ancorați să ne pună pe televizorul din sala de conferințe meciul, de la 15:00 încolo. Păi ce, ne jucăm?

Eu credeam că suntem aici pe plantație, dar nici chiar așa, tre’ să vadă omul meciul, nu? S-o văd și pe asta.

Send to Kindle

3 Replies to “Unii isi iau datoria in serios”

  1. Se invoiau toti de la job(unde se putea). Cei care nu puteau ori se adunau la un tv de la job ori ascultau la radio.

  2. Ai de plm, sa-i vezi cand e olimpiada de iarna sau ceva campionate de ski fond, hokey, etc. E nebunie. La modul ca s-a discutat la nivel patronate – sindicate sa le fie permis angajatilor sa urmareasca chestii la TV in timpul programului si argumentul era ca oricum o sa ii doara la basca de munca, mai bine sa fie reglementata treaba. Oamenii de aici au o vorba “Ikke stress”, adica nu te stresa, totul va fi bine.
    A venit de la 1 Iunie director general nou in firma (pana la 1 Iulie in perioada de acomodare). In prima ora de cand a venit a intrebat directorul pe functie si unul din actionari unde or sa se poata vedea meciurile de la CM. Faza tare: Alora li s-a parut absolut normal, au rechizitionat un monitor dintr-o sala de sedinta si un laptop mai vechi, Si cand e meci brusc e ceva sedinta in camera respectiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.