La un pahar de drink and drive

La ăștia in țară e ok să îți transporți copilul pe scaunul din față; da, nu le e frică că vai, moare copilu’ , dacă faci accident. Dacă.

Un fost coleg pune mereu statusuri de awareness pe Facebook cum a văzut el câte o mamă sau un tată punându-și copilosu’ în dreapta și trigăruiește aprobările internetului și se adună comisia premiilor Darwin să decidă adjudecarea trofeului.

Aici ar face febră la dej’te.

Și tot aici ăștia zic că e acceptabil (legal) să bei un pahar, sau mai multe ( până la 0.8 la mie in aerul respirat și să conduci ). Da, chiar dacă ai familia în mașină.

Prin urmare așa facem . Drink & Drive. Ok, e doar un pahar și ok, sunt vreo trei ore până plec dar e un sentiment de relaxare să nu mă doară in pulă de reguli absurde și de daaacă stă un gărcică pe drum cu fiola și vede el că am băut un pahar și țopăie de drag să îmi suspende permisul .

Deși aș putea să mă ridic și să plec chiar acum cu mașina.

In rest, tot așa, după vânt de zmeu.

Interesant mod de a merge la plajă cu geaca pe tine.

Bine, ăștia sunt în tricou, dar e treaba lor.

Send to Kindle

2 Replies to “La un pahar de drink and drive”

  1. Nu stiam regulile pt copii dar ca ciudatanie stiu ca e obligatoriu ca in masina si pasagerii din spate sa poarte centura nu doar aia pe scaunele din fata

  2. Și în România este , de minim 10 ani, cred :). Oricum în mașină la mine e obligatoriu indiferent de țară, cel puțin cine stă în spatele meu și al soției. Ăla din mijloc, dacă vrea poate să iasă prin parbriz nu mă deranjează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.