Becuri ieftine.UK

Continui saga mea cu becuri și în țara asta. Visul meu e sa inventeze cineva becul de oțel care nu se arde și nu se sparge niciodată, rezista o mie de ani. Și costă maxim 10 lei.

Google analytics zice că 5.6% din cei care intrați pe site-ul asta accesați din UK . Asta înseamnă, presupun 25-40 de oameni, dacă elimin ipurile de pe care îmi accesez singur platforma. Așa că poate vă ajută la ceva.

Atunci, dacă locuiești în UK probabil ai schimbat minim 1 bec până acum. Eu am schimbat vreo 8 când m-am mutat, mă rog, prin martie , că mi-a lăsat proprietarul niște chioare, cred că le scotocise prin gunoi. Erau ele (majoritatea ) economice, din alea cu tub, dar absolut toate sunt prea mici, sau eu prea Orb, și au și câte un tub înnegrit măcar un pic, deci sunt aproape moarte, dacă nu direct dezgropate din cimitir.

Și am pus leduri. Am cumpărat unele din Ikea la prima tura pe acolo, după care am văzut unele mai ieftine pe Amazon. 12.90 lire pe 6 becuri pe soclu B22( un fasung dubios) , de 15W ( 1520 de lumeni ) cu LED.

Foarte bune. Am pus 5, am oprit unul de rezervă. Azi l-am montat și pe ăla că s-a ars unul din primele 5.

Asta ca să știți în cazul în care vreți să cumpărați și voi tot din cele mai ieftine. M-am bucurat la un deal bun ( the best deal, cum zic ăștia p-aci ) 2.15 lire pe bec, acum tocmai a crescut costul la 2.58 lire pe bec. Da, știu astea sunt long life 25 de mii de ore, mii de aprinderi, n-au moarte, etc.

#ieftinsibun.

Send to Kindle

5 Replies to “Becuri ieftine.UK”

 1. Am avut si eu jeguri d-alea… Niste jeguri mizerabile , ca sa nu zic ca ma deranjeaza la ochi lumina alba…

  Eu am gasit ceva versiune imbunatatita la asta de aici
  https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1SgesbyYrK1Rjy0Fdq6ACvVXaG/E27-LED-Lamp-E14-LED-Bulb-SMD5730-220V-Corn-Bulb-24-36-48-56-69-72LEDs.jpg
  Imbunatatita, adica alt design si mai multe leduri dispuse pe linii diferite. Sper sa fie si circuite diferite, gen cand se arde unul sa nu se arda toate, dar pana acum nu am avut probleme sa se arda vreun bec d-ala.
  Si e 20 lei bucata. Evident, modelul ala nu se gaseste un Ikea, Auchan, Kaufland, Carrefour…
  Le-am luat din targ de la Valea Cascadelor, altundeva n-am mai vazut d-alea cu design nou.

  Eu am luat cu lumina galbena, nu alba si sunt suuuuper relaxante pentru ochi fata se neoanele alea albe, numai cand pui unul langa altul pe acelasi corp de iluminat (evident pe butonul diferit de la comutator), si aprinzi ba alea ba alea iti dai seama ce jeguri sunt astea albe. N-o sa mai cumpar niciodata pe alb sau bulb.

 2. Lol sunt in țară, să îți trimit niste becuri la 10Lei? Bricodepot luate acum hăt ani funcționează toate.

 3. @0040 . Nu sunt cu lumina alba astea. Scrie pe ele – warm white 🙂 . Sunt calde.

  @Doru Vlad :Lol, fix la alea ma gandeam zilele trecute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.