Alte politici de care nu mă interesează: PSDul lor.

Cred că fiecare țară are PSD-ul ei, bănuiesc .

Aici sunt aia cu munca (Labor) și cu muncitorii, deși par să fie un pic mai mult cu șomerii, da-n fine.

Roșii sunt, logo cu trandafir au, au în platformă masuri socialiste ( mai ceva decât ăilalți), deci ei sunt: PSD-ul.

Am citit pliantul de mai jos, nu îmi pasă câtuși de puțin, în mod realist, de cine iese MP și ce vor să facă, știu că aci Reading ăștia dețin Consiliul și asta contează “let’s make Reading Great again” -lol.

Am aflat că de fapt nu votez , deși îmi trimit ăștia de la consiliu plicuri acasă cum că s-o fac , că votul meu contează. Aha, mie nu îmi pasă ( m-am înregistrat că cică contează la credit score și pula mea – să fii un cetățean implicat, zic, activ social, dacă e așa mă-nscriu și-n partid, tovarăși) , dar dacă ar fi, nu-i bai, le-aș da și ăstora tot cu PSD-ul in muie, să fie bine, ca să nu fie rău. Sau invers.

Legat de care, treaba e groasă, nu neapărat c-o să câștige ăștia sau dacă, ci ce-au ei în manifesto; treburi precum limitarea ratelor chiriilor – uraaa, tovarăși, vreau și eu că-s chiriaș și mi-a mai pus landlordu’ ăla rău 15 lire în plus la chirie, condiții mai aspre pentru landlorzi, chiaburii draculului, lol.

Ia uite, sprijină comunitățile, școli pentru săraci, așa ca mine. Și încă un referendum pentru rămânerea în UE. Păi, imigranți + labour = love cu trandafiri și inimi.

Ia uite ce zice tanti, se bate cu schimbările climatice, daaa. Aici i-aș zice să ia exemplu de la Firea, că-n București s-a oprit și încălzirea globală, nu numai aia centrală.

Pe de altă parte tot ce-am reținut de la ăilalți ai lor e că ”eh, lasă că nu micșorăm taxele chiar acum , avem alte priorități, cum ar fi brexit, deblocarea parlamentului și suplimentarea poliției cu 20k agenți- bahahahaha ( la primele două, a treia e de înțeles, s-au cam înmulțit cuțitarii) ! Right.

Pe de încă altă parte, dacă ăștia ca Leibăr îmi cresc council tax-ul, că dacă tot plătesc întreg, de ce nu, să aivă și ei bani de ajutoare la săraci, cred că mă supăr, păi ce facem , atac la punga cu covrigi?!

Eh, nu contează, oricum ar vota și-ăștia își iau țara înapoi tot ca românii, diferența e că au un avans semnificativ de civilizație, își permit luxul.

Send to Kindle

17 Replies to “Alte politici de care nu mă interesează: PSDul lor.”

 1. O sa “investeasca” timp cam pe acolo pe unde sunt voturi: NHS, politie,etc…
  Cam ca PSD-ul nostru si nu numai:)

 2. Eh, eternul scarbism de politica peste tot, doar ca lucrurile se pot imputi rapid pe aici.. Ar putea sa te intereseze urgent daca de exemplu daca ti se taie asistenta medicala in uk ca nu esti cetatean si nici rezident permanent (5 ani) sau daca te ar pune astia sa platesti mai mult pe aceleasi criterii…

 3. Hehe, nu stiu tu, dar eu nu sunt îngrijorat , îmi permit la o adică asistență medicală privată. Momentan e o problemă că și aia e supra-aglomerata de oameni care vin susținuți de NHS .

  Ar fi de fapt perfect dacă ar fi așa #nojoke.

 4. “Gove’s remarks came as Boris Johnson announced a range of border control proposals including a five-year wait for access to social benefits for all immigrants including those from the EU; the ending of child benefit being sent abroad, a practice it says will save £800m a year; and an increase to the annual health surcharge for all post-Brexit immigrants, including those from the EU, to £625.“

 5. adica cineva din sua de exemplu plateste deja 95 de lire de fiecare data cand intra in uk? cred ca sunt niste acorduri care nu sunt trecute acolo…

 6. Dap, cum e si acordul cu UE … In curs de redefinire… Am lucrat cu un indian care si a adus familia in vizita in uk … pe langa dosarel cu sina cu actele de casa, depozite etc prin care sa demonstreze ca nu exista interese de a ramane ilegal in uk a mai lasat cam 1k taxe pt vize. Initial am crezut ca glumeste dar …

 7. adica cineva din sua de exemplu plateste deja 95 de lire de fiecare data cand intra in uk?

  Americanii, din cate stiu, nu au nevoie de viza pentru UK si vice-versa. Si daca platesti nu e pe intrare e pe perioada vizei. Daca-i viza pe 1,3,5,10 ani, cu multiple intrari, platesti pe perioada aia, cat e viza, nu de cate ori intri.

 8. pai da, cred ca au multe acorduri din astea, putine tari mai platesc cred viza aia de 95.

  nu stiu ce sa zic cu restul, nu cred ca sunt atatia oameni ilegal in uk pe cat se crede, in afara de aia criminali in serie sau homeless sau ceva. adica de ce nu m-as duce legal, ca tot e gratis?

 9. 1. De ce crezi ca criminalii in serie din UK ( care dracu or fi aia ) sunt veniti in tara ilegal?
  2. E oarecum valabil si pentru homelesi, dar aici ai un punct de vedere valid.

  Probabil ca nu sunt foarte multi imigranti intrati ilegal – habar n-am, nu lucrez la Homeland Security, dar sunt destui care vin legal , cu diferite pretexte si nu se mai intorc.
  Sau sunt multi , printre care si romani, nu ca veniti ilegal ( din moment ce nu exista restrictii reale pentru categoriile din care fac ei parte) doar ca-s in UK “sub radar”.
  Nu apar prin vreun act, pe vreo adresa, desi locuiesc in case inchiriate altora care sunt inregistrati, ei doar lurkeresc in zona si produc criminalitate ( mai mica sau mai mare) si dezordine sociala ( social distress, cum zic englezii ) locuitorilor de drept ai zonelor in care se aglomereaza.

 10. Biiine, era o figura de stil cu criminalii in serie, ma refer la tot felul de dubiosi, traficanti, hoti, cersetori etc. Nu zic ca vin ilegal, doar ca raman ilegal, ca ii doare fix in cot de nin si alte figuri din astea si nu prea se agita pt ele.

  La astia se adauga cei homelesi, fie in cutii de carton, fie cate 20 intr-o rulota etc.

  Acuma cati din astia or fi? Prea multi o sa zici, si inteleg, dar masa mare de imigranti din ue, care au venit si ei la o ferma, la un magazin, la un varuit, la un ajutor…aia cam aplica cred majoritatea. Ca nu costa nimic si na…

  De asta nu stiu cat ajuta o masura de genul asta. Adica ok, taie asistenta non-cetatenilor, dar peste cativa ani vor fi toti cetateni. Cu copii cetateni.

  O solutie ar fi mai degraba usa style, nu mai dai cetatenia decat foarte greu, peste 25 de ani etc. 🙂 Si asta e greu de implementat si e de discutat.

 11. Ca unu care o arde de ceva timp in Midlands pe principiu nimerelii rata de londra/chirie mica pot sa zic ca e plina zona de homelesi care nu, nu sunt emigranti sunt de ai lor … e drept o zona trista, saraca a angliei si unde miroase tot timpul a iarba :)) Astia stau de ani de zile intr un pasaj pe langa gara nu i vede nimeni, politie, sistemu social, nhs …

 12. @Strotopic
  Pai dracu mai vine sa contribuie la sistemu tau social prin taxe si impozite (sa ti sustina parazitii locali) daca tu bagi cetatenie in 25 de ani si alte mizerii pt non-cetateni, corect ? Adica na, propaganda propaganda dar nu sunt chiar toti emigrantii prosti gramada

 13. @buruc: pai masurile erau pt descurajarea imigrantilor. adica cred ca fix asta se voia. :)) #brexitnow

  in loc de teoria chibritului cu 600 lire pe an extra pt cei care vin dupa brexit – platibil banuiesc pana devii cetatean, deci fas, mi se pare mai eficienta metoda asta.

  lol, nici nu era nevoie de brexit, se regla de la sine imigratia dupa ce urcau perioada de asteptare pentru cetatenie, dar na. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.