Ultimul produs pentru fraieri:Zonar

Mai țineți minte economizoarele de benzină?  Dar aparatele care se montează pe contorul electric sa consumi mai puțin?  Și nu vorbesc aici de clasicul magnet pus pe contorul vech, cu roată. Ala chiar funcționa.
Un fel de ColonHelp. Trebuie să recunosc că am încercat și eu porcăria aia. Nu știu în ce condiții a ajuns prin casă acum multi ani.

Mizeria asta de “lactoser” “viu” este um zer mai concentrat și mai bine procesat.

Și a inventat un gras o poveste de mamă cum am slăbit eu cu produsul minune după care a raspandit-o pe diferite bloguri. Și la alți grasi. Liviu Alexa îl cheamă pe promoter. Scrie pe la ziarul de Cluj și, cel mai tare, are o sala de forță și ajunsese la 130 de kile în viu. Și nu, nu sala l-a ajutat sa slăbească ci produsul minune.

Te zgârii pe ochi cate afirmații pseudostiintifice conține textul omului, dar sunt convins ca sunt destui prosti pentru care e logic ce spune. Oameni care cred în orice. Li se spune “matorii lu’ herbalife”, ca ăștia sunt, după părerea multora,  cea mai tare inteprindere de captat și îndoctrinat prosti sa cumpere mizerii inutile.  Chiar îți dau înapoi o parte din banii tai și comision din prostirea altora. Melemisti,  deh.

D-astia care urmează tofelu de practici dubioase, gen system cleansing, liver flush.

Și nu, nu cred ca prostia asta e dăunătoare, sau ceva. N-are de ce. E un compus, în mare, lipoproteic,  fără cazeina, deci se digera ușor.  Probabil e si hipocaloric, dar nu știu, că n-am văzut în reclama numărul de calorii pe doza.

Șmecheria e ca un obez de 130 “trebuie” sa tina o cura de 5 litri de zer pe zi, care îl costa mai mult de 400 lei pe săptămână.  Ca aici e toată șmecheria. Mai bine de 10 lei pe un litru de zer, pe care procesatorii de lapte îl arumca sau îl trimit la făcut proteine din zer. D-alea de luați la sală.  Dar n-auzi ca e viu?

sursa foto.

image

Send to Kindle

2 Replies to “Ultimul produs pentru fraieri:Zonar”

  1. eu am pus ceva pe firul electric ce vine de la contoar si chiar functioneaza, mi-a redus factura la electricitate la jumatate si costa doar 10-20 lei – se numeste INTRERUPATOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.