Camera

Mă pregătesc să pedepsesc copiii, să îi duc la bulgari.  La mare.
N-au fost cuminți,  dar totuși mai cuminți decât anul trecut când i-am dus în România. 
Spun eu ce și cum altă dată.
  Unde merg?  Vă spun pe urmă, dacă ne întâlnim nu vreau să mă recunoașteți,  oficial eu nu merg la Bulgari, acolo e #de_săraci,  îmi cad epoleții.  Glumesc,  dar tot pe urmă vă spun din motive de mizantropie.

Până una alta îmi luai o cameră auto.
Din categoria “alte pocnitori” am luat un Prestigio RoadRunner 560. Fără GPS că sunt zgarciob. 
La revoluția preturilor,  la eMAG, era 365 de lei.  Așa că am luat de la CEL.ro cu 362 + card de 8 Gigi de la Kingston + pachet de șervețele auto .  Cardul e clasa 4,  nu sunt sigur că pot filma full HD super fine. Nu contează,  sunt în plus. Să fie primite. 
Da, Cel sunt aia de care vorbește toată lumea de nașpa,  dar mai ales Zoso, cu care eu nu am avut niciodată probleme. Poate e bulan. Și nu, nu m-au pus ei să scriu aci.
Camera vine cu ăstea.
Cablu usb și cablu de brichetă

image

Ăla de brichetă e lung. 3 metri.

image

Ea arată așa cam ca un mini iphone4, cred că intenționat au proiectat-o așa.  Are și rama aia metalică,  precum iPhone. 

image

Are suport de prindere. Are senzor de mișcare, are pornire și oprire întârziată, dacă vrei,  și minibaterie.

image

image

image

image

Revin cu probă de filmare și review când oi filma.
Firește, nu am link afiliat, nu v-aș instiga să cumpărați vreodată pocnitori, când se știe ca doar Mio și Vico produc dash camuri bune. Sau, cel puțin, așa zice patronul de la trafictube. Știe el mai bine.

Send to Kindle

6 Replies to “Camera”

 1. Patronul de la tt nu a spus că își închide blogul ca suntem noi, cititorii lui, prosti ca nu interacționăm cu el?

 2. Cred ca alta era nuanta si probabil ca in mare avea dreptate. Era vorba despre faptul ca feedbackul pe care il primeste pentru ceea ce face e demotivant si probabil ca e. Daca eu as fi scris aici pentru feedbackul cititorilor nu m-as fi apucat. Orice platforma de multi utilizatori care nu are restrictii atrage fara indoiala si multi hateri , prosti care-s, in general , mai vocali decat ceilalti. Nici nu prea poti sa faci prea mult in privinta asta daca depinzi de trafficul ala – publicitate , click-uri.

  Si-atunci da, daca te uiti in comentarii s-ar putea sa ajungi iute la concluzia ca lumea te uraste fara sa le fi facut ceva personal.

  Insa cred ca textul a fost tactic , poate ca publicitarii au inceput sa ceara mai multe detalii legate de traffic , de comunitatea care citeste platforma aia si-asa s-a ajuns la gamificare. pe arhiblog ,comunitatea avea demult useri. Altfel faci tracking pe ce se citeste , pe timpi pe pagina si te poti presenta la client cand niste oameni au o oarecare identitate in spate ( nu neaparat nume , prenume si CNP valid , dar o identitate)

  Din pacate ( nu pentru mine, eu nu sunt un profesionist in ramura asta ) asta e adevarul. Oamenii nu apreciaza continutul, nu apreciaza ce primesc gratis , pentru ca e oricum prea mult gratis peste tot si au de ales. Chit ca-s, in general lucruri nevaloroase, dar hei, nu te poti astepta sa citesti romane de calitate sau stiri tratate obiectiv si documentate ca atare fara sa oferi la schimb altceva decat timpul tau care se vinde catre publicitari.

  E motivul pentru care s-a inchis opencube, cam cea mai tare chestie de genul asta ( scrisa in limba romana) . mai gratis si mai fara interes comercial decat tot ce poti vedea oriunde,

  De fapt , asteapta-te sa mai vezi asta , in masura in care veniturile nu vor fi mereu satisfacatoare pentru detinatorii de astfel de platforme iar feedbackul va continua sa fie, fara indoiala, preponderent hatereala.

 3. Nu am link în engleza. A zis ca nu e pentru români, nu insist. Poți citi pe siteul lui Răzvan Coloja ( sper sa nu se supere pe mine de spoiler :)), părerea lui despre brexit și comentarii la articolele lui Răzvan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.