De mâine roadtrip / x4

Patru oameni, o mașină,  ~6000 km. Inclusiv cu feribotu’. Target 🎯: Ibiza. 

N-aveam în plan să mă întorc anul ăsta în Baleare, dar deh, planurile sunt pentru Project manageri, mai am până acolo.

De bagaje se pare că ar fi un pic de loc. 

Tim out: 14 zile +/-. 

Pula mea, trei vacante în 2 luni. Ca șomerii.  N-am ajuns eu anul ăsta în Bora-Bora, da’ nu mă plâng.  

Send to Kindle

3 Replies to “De mâine roadtrip / x4”

 1. pai omul are timp, n-auzi ca e somer…pardon intre proiecte?
  ca sa nu mai spun ca in insula aia nici nu sunt cine stie ce drumuri speculoase ca de ex in nordul italiei unde e un drum pe la vreo 2-3000 metri extrem de spectaculos.

 2. Ma, pe de-o parte nu as vrea sa conduc chiar atat, de aia mergem 4.
  Pe de alta parte aveam in plan sa fac un raid prin Europa cu sotia, da’, plm, ar fi insemnat eu sa conduc 80% din drum, iar ea sa se uite pe geam si-i cam mult. Acum s-a nimerit ca voiau 2 prieteni sa faca aceeasi chestie, aveau relativ aceeasi problema, iar cu masina asta nu stiu cate sanse mai am sa merg prin toata Europa ca mai tanara nu se face.
  Sigur pana in Ibiza poti sa iei avionul si e mai ieftin, dureaza mai putin, costa mai putin , deci e mai rezonabil, dar e cam scump, cred, si anevoios , sa bagi cu avionul Bucuresti – Budapesta, Budapesta -Venetia, Venetia-Nisa, Nisa- Barcelona…
  Si, Speedy, asa e, drumurile nu-s spectaculoase in Ibiza, ca prin nordul Italiei, dar ca sa ajungem acolo trecem prin nordul Italiei, trololol. Iar la intoarcere prin Alpi, daca ii gasim :P.

  Pe de alta parte, daca nu-ti plac drumetiile cu masina s-ar putea sa nu intelegi nimic din ce spun, cum nu inteleg eu cand aud de prieteni ca fac acelasi lucru cu bicicleta, sau imi spun ce misto e sa mergi pe munte cu bicla, adica nu doar ca dai din pedale, dar si pe panta in sus.

  Acum 2 ani am facut cu sotia intr-un weekend Munich (sudul Germaniei) – Lubeck ( Marea Baltica), Hamburg – St. Peter Ording ( Marea Nordului) si retur. 2100 km. Li s-au dat putin ochii peste cap alora de la Europcar cand au vazut kilometrajul :D. Am condus doar eu. Am plecat vineri de la birou, m-am intors luni dimineata fix la birou. Mi-a placut. Dar in drum spre Hamburg, desi nu planificasem nicio oprire, a trebuit sa opresc undeva random pe autostrada si sa dormim in masina vreo 2 ore, ca dormeam la volan altfel. Partea aia nu a fost neaparat amuzanta, de aia e mai bine cu mai multi soferi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.