Vinuri: Cabernet de Cricova 

   Predau cheia către soție și trec în dreapta. După care mă întorc, că mi-am uitat telefonul la baie. După care ma întorc la mașină și plecăm cu copiii halaind și făcând scandal în mașină. 

   Mă doare un pic capul pe la colturi.  Nu sunt sigur dacă e de la vin, sau de la copii,  da’ vin am băut “responsabil”,  cum zic reclamele.  Legat de dacă am fost responsabil când am făcut copiii, nu știu ce să zic, cert e că știu că atunci nu beam vin așa responsabil.  

  Deși nu a trecut un ceas întreg  de la ultima dusca dată pe gât, nu îmi aduc aminte nimic remarcabil legat de vinul ăla.

Nu e vreo posirca, dă-i demidulce, de masă, plăcut la gust. Nimic select.  

Send to Kindle

2 Replies to “Vinuri: Cabernet de Cricova ”

  1. Au vinuri de toate calitatile, daca ai drum in Chisinau, musai sa vizitezi cramele Cricova. Au vreo 160 km de tuneluri si au stiut sa le conserve si sa faca bani din turism… “vinicol” 🙂 Am ramas impresionat si privesc vinul cu alti ochi dupa ce i-am vizitat.

  2. Mi-a trecut prin cap odata, poate daca evoluau lucrurile altfel, dar la cum vad eu treaba acum, nu cred ca am sa am drum vreodata ( prea curand) prin Chisinau, sau partea aia de lume. Le pot cumpara din magazin .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.