Mai fiabil decât Windowsul. Stress test

Confirm oficial că windowsul e sub capacitățile mele.

Băi, lucram acum câțiva ani la foc automat gen ziua la un proiect , noaptea la altul de pe laptopul firmei, pe un Windows 7 ciuruit de softurile de monitorizare și securitate ale companiei și spart de mine cu bucăți din regiștri șterse, alea care erau responsabile de bunul mers al softurilor de mai sus , dar și alte bucăți șterse din greșeală, că plm, eu nu sunt expert sys admin și e Windows , dă-l dreacu’, merge și cu registrii futuți , a fost proiectat cu ei stricați oricum -si alte platitudini.

In tot timpul ăla  am restartat  calculatorul o dată pe săptămână, in rest sleep. Si am avut vreo 2 bsoduri in 2 ani cat am ținut laptopul ăla .

Următorul a crapat mai des deși nu mai lucram pe el forță-forta .

Eu, acum, de câteva săptămâni sunt în focuri. Cât dorm eu atât doarme și japca asta. Iau pauză de la muncă să îmi răcesc procesorul, îl las și pe laptop pe sleep.

Se pare totuși că eu sunt mai rezistent . Până acum am niste erori, dar fara blue screen.

Ăsta e la al doilea, săptămâna asta.

Dacă e să fim cinstiți eu stau “pe sleep” mai puțin decât laptopul zilele astea.

Am observat că și monitorului extern îi filează o lampă, cam flickăre la pornire și pârâie, cred că se duce și ăla , da’ una la mână că e cu noi ( eu și prietenii mei imaginari) din 2009 , și a doua că și mie îmi mai filează lămpi, deci e ok.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
animaloo
6 years ago

ce laptop ai? Eu cu asusu meu aveam distractii de la bluestutz.
Am luat saptamana trecuta in bluescreen dar nu prea am inteles exact de la ce. S-a blocat tot.
Iarasi, asusurile au cel mai de cacat wifi existent. Practic, mi-am luat un dongle USB cu care am dublat viteza. Degeaba suna bine specificatiile daca driverele sunt rahat

Livache
Livache
6 years ago

toti fabricantii mai au dude.. ultima de care m`am lovit de la HP arata cam asa: au instalat pe muteste, ca update, o goanga inutila care incarca procesorul (un 6700hq – vechi dar inca decent) pe la 85% timp de 5min+ la pornire..

https://www.ghacks.net/2017/11/27/hp-installing-hp-touchpoint-analytics-client-telemetry-service/

Moromete
Moromete
6 years ago

Eu am Win 10 la laptop si am obs chestia asta cu fkick-ul ori de cate ori stickul de net are semnal slab. Ecran albastru am luat si eu de 2x, dar banui ca din cauza setarilor facute pentru a minimiza consumul de energie si de date. La capitolul energie, trebuia sa introduc mufa inclinat pentru a se aprinde luminita aia, semn ca se incarca si se incarca cat voia el, in functie de cum se aliniau planetele. in cele din urma ajunsese energia se consume cel mai repede când introduceam incarcatorul in laptopul aflat in functiune. Mesaj: plugged in,… Read more »