După ani și ani, poliția

A trecut ceva vreme de când nu am mai întâlnit poliția în acțiune la altceva decât pândă cu radarul și filtre. Am văzut acum două săptămâni pe unii la țară, oprisera pe un nene cu Loganul și-i verificau trusa medicală să nu fie expirata, of course.
Așa de rar îi văd că mă întreb de ceva vreme de ce dracu’ nu merg și eu pe linia de tramvai, mai ales acolo la Ferdinand (Buc.) când fac la stânga.

Acuși luară două permise dintr-un foc. Sau, mă rog, îi opriră pe ăia, nu știu ce făcură mai departe. Nu se vede pe film când îi trag pe dreapta că japca mea de dashcam pierde 10-15 secunde de film când se schimbă fișierul da-n fine, aia e.

Plm, la câte rable de poliție văd prin București, dacă le-ar păsa tuturor de dezordinea și contravențiile ce se întâmplă lângă ei în juma’ de an ar face un sac de bani din amenzi și presupun c-ar și schimba ceva. Și zic așa, fără pânde, fără filtre, doar din mers. Că nu văd pe nimeni ( în afară de mine) să aibe vreo jenă în a încălca legea cu poliția de față. Nu c-aș fi eu vreun sfânt, dar, plm, măcar când îi văd sunt decent.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments