Propriul meu Uber

Mă urc la volan pornesc motorul și întreb soția:

-Aveti vreun traseu preferat sau mergem după aplicație ?

Pentru că iar s-au căcat pe ei și cu taxiurile de la aeroport și cu Uberu’ , care mai de care mai fofilangii și mai propuși pe cum să mai ciordească un ban în plus – cât pula mea de greu o fi să pui un tarif mai mare dacă faci foamea, nu știu – m-am enervat și azi am plecat cu mașina din dotare și o las parcata la aeroport, în parcarea Long Term.

Ar fi și aici ceva de zis, că deși afișează locuri libere, nu în toate parcările poți intra. Unele nu au jetoane altele, plm, Otopeni. Dai cu spatele și recalculezi traseul, ce poate fi mai plăcut?

120 de lei pe 4 zile și parcările sunt cam pline. E evident de ce. Pai mai duceți-vă, mă, în pula mea cu taxiurile voastre cu tot, chiar așa credeți că eu sunt handicapat, nu pot să conduc singur ? Ia, luați de aici.

M-am enervat de ieri dimineață, pe la 9 fără o limbă, când am cerut un Uber să merg la dentist și mi-am luat-o in freză, că a acceptat unul care era la vreo 8 minute distanță și după 4 nu se mișcase din loc. A anulat după 6 minute și mi-a dat Uber altă mașină pe care am anulat-o eu că venea în alte 12 minute și mai ajungeam din pulă la timp. Am luat frumos cheile și am făcut treaba aia rușinoasă, condus cu propriile mâini, propriul diesel prin oraș.

Și am observat o treabă . E orașul liber. La 9 dimineața când de obicei n-ai aer, darămite asfalt sub roți , era liber din semafor in semafor. Pe un drum de 15 minute am făcut chiar 15 minute, ăsta e record în București.

Și am găsit și loc de parcare.

Așa că am luat rabla și aseară la mall, deși de obicei mergeam cu autobuzul și presupun că toată vara, cât mai trec prin București dau cu fum în populație, că eu de ce n-aș avea și eu dreptul să protestez la adresa serviciilor de transport oferite ?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
buntzi
buntzi
5 years ago

Eu la aeroport deja nu mai las mașina în Long Term la ei. Când vii dinspre Ploiești pe DN1, pe partea cu aeroportul este o parcare privată, să zicem 200m înainte de giratoriul ăla care merge sub pod. Preț mai bun decât în LT (nu mai țin precis minte dacă la 1/2 sau 2/3, dar p-acolo), omul știe când trebuie să te întorci, te duce și te aduce de la aeroport la mașină. Până acum am lăsat de două ori mașina la el, fără probleme. Anul ăsta o să fie a treia oară.