Un vin bun în așteptarea victoriei

Am fost joi iar’ la unul din restaurantele din Reading ( o pulă, am fost toată săptămâna la restaurante și-am spart bani a proasta, că dacă stai la hotel, ce să faci), ăla spaniolu’ care i-a plăcut ăl mai mult soției. Am tot evitat eu, că ie scump nu d-alta, până m-a dus acolo de mână să sărbătorim nimic. Că nimic nu-i de sărbătorit încă , dar revin și cu asta.

Și am halit noi ce-am halit, ok, ca și data trecută, ne-a recunoscut vag chelnerul, după două luni și jumătate , e ceva, probabil după copii, iar acum se bucura că suntem fără ei, probabil. Iar de băut am cerut un stacan de vin random (vinul casei) , nimerindu-se unul de care nu mai băusem vreodată.

Voiam doar să intre acolo la ficat, cât mai era în timpul programului. M-așteptam să fie o poșircă, á la vinul casei, de patru lire jumate paharul – bă ce scumpă e băutura la ăștia, îmi pun vie.

Gustul vinului, dar gustul în general, e influențat de mai multe aspecte. Ce mănânci interacționează cu ce bei, cu starea de spirit și cu mirosul, nu neapărat în ordinea asta.

Am gustat joi seara unul din cele mai bune ( a se citi potrivite pentru momentul ăla ) pe care le-am încercat vreodată. Cu siguranță cel mai bun “vinul casei” de departe.

Am chemat chelnerul să îmi spună ce otravă e, ca să îmi pun bookmark, si mi-a adus sticla. Faustino Silver 2015

Un Rioja comun, aproape no-name. Nu costă mai mult de 10 Euro sticla, dar mai degrabă 5. Habar nu aveam că există deși am mai văzut poza lu’ nenea ăsta prin magazinele din Spania.

Incredibil.

P.S. A se nota că prefer vinurile roșii spaniole și italiene , celor franțuzești.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
5 years ago

Ti-ai gasit bre casa?

Manowar
5 years ago

Tot cu problema aia?

Alex
Alex
5 years ago

Visu britanic e pe cale sa se împlinească.
Pe când un post despre alegerea făcută?
Merita traiul în uk? Contractul pe câți ani este?

Alex
Alex
5 years ago

1200 de lire pe luna pentru o chirie e ceva decent.
Cât se face până la serviciu?
Copiii ce zic de școală?

Mașina aveți?

Mike
Mike
5 years ago

Nu se merita nici o investitie in UK pana nu se lamureste treaba cu brexitul.

Mike
Mike
5 years ago

100k casa in uk ? Cat dai atata face. Nu fi sigur ca nu mai poate scadea chiar daca pretul e asa de mic ( vezi ferentari ). Asta e un bias pe care multi in au in zona de finance , cumpara o actiune dupa o prabusire puternica pe idea ca nu mai are unde sa scada prea mult , iar dupa ceva timp se mira cand compania intra in faliment si actiunea ajuge la zero !