Scurt rant. Sunt un om imposibil

Am observat doua chestii antagonice la mine de cand sunt aici .

Unu.

Foarte repede nu ma mai deranjeaza nimic despre chestiile care se intampla sau nu se intampla in Romania. Serios, despre PSD, Dragnea, legile justitiei, impozitele pe salariile programatorilor, LCK, Iohannis, Viorica, drumurile proaste, lipsa autostrazilor, problemele din educatie si din sanatate, aerul poluat si traficul sugrumat din Bucuresti, precum si orice alte mizerii – MA DOARE IN PULA.

“Dar, Catalinx, totusi astea te pot afecta inca si pe tine, stii?”

Stiu, ma si afecteaza direct unele, dar ma doaaaaaare-n pula!

Ma uit la ele ca la televizor, chiar ma uit la lume si nu-i inteleg de ce sunt asa stresati. Plm, o sa imi dau seama in aprilie, presupun.

Ati putea crede ca sunt ingrijorat de Brexit si de ce pula mea sunt ingrijorati imigrantii in tara asta sau englejii. Nope, se aplica ce-am scris mai sus. Nu mi-ar putea pasa mai putin. Daca maine trimite Putin o scrisoare deschisa cum ca are 2 nucleare pregatite special pentru Londra si orasele din jur, ii dua eu reply cu “melodia” din linkul de mai sus.

Serios , ar putea rula la stiri ca de maine incepe al treilea razboi mondial. Nici nu as sti, ca nu le mai urmaresc si ca ma doare…

Cred ca e din cauza ca nu ma mai spameaza atatia oameni cu problemele lor pe toate canalele. Socializarea excesiva e nociva, chiar si aia pe canale media. Cine-ar fi crezut, huh?

Doi

Ma deranjeaza ca nu-s in Romania :/

Mdeh. Cred ca n-am sa fiu niciodata fericit. Fericirea e incompatibila cu calitatea de oltean.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
5 years ago

Pai acum plutesti intre doua lumi, esti cu rucsacul in spate. Te gandesti (inconstient poate) ca daca ceva nu iti convine (oarecum, nu nucleare) pleci in suedia sau aiurea, fix cum ai plecat acum.

Nu esti all in inca. Nu ai casa ta acolo, copiii nu au inceput scoala parca spuneai. Nu au prieteni inca etc. Nu ai job acolo. Nu iti cumperi sepcile de acolo :))

Cu ce te deranjeaza ca nu esti in Romania? Singurul lucru pe care l-as vedea ar fi niste prieteni/rude, dar in rest… si nu e prea grav, ca oricum probabil te vedeai rar.

Redoo
5 years ago

Dacă n-aveam Tamisa de soi,
Trăgeam Oltul mai la noi…

Stropic
Stropic
5 years ago

Ce poti sa faci undeva si nu poti in alta parte? Si aici ai gradina, si aici lucrezi de acasa…as zice ca aici nu ai caine dar intrebam semi-serios. Am mai intrebat oameni de-a lungul timpului si lista a fost asa: -prieteni si rude ramase acasa – mmm, da, debatable -sa vorbesti mereu in alta limba – chiar inteleg ca la olandeza etc e greu, chiar si germana -nu ai spatiu-unii stau shared si da, e un soc de la o casa doar a ta cu o curte la un dormitor – nu e cazul ta -dreptul la vot –… Read more »

Manowar
5 years ago

Inceputul celor 9 luni despre care am vorbit in repetate randuri – care la tine vor dura 12.

Yeah…o sa-ti fie cam greu.

Stropic
Stropic
5 years ago

Am scris ceva cu “da de ce vrei livada si mai ales stupi, ca e mult de munca bla bla”, dar am sters ca mi-am dat seama ca nu-i ok, fiecare vrea ce vrea, si mi-am amintit cum reactionez eu cand ma intreaba lumea asa ceva :))

Oare o costa mult o ferma prin uk? Nu ferma gen imperiu agricol, gen gospodarie asa. O livada cu o english cottage inclusa, sau daca nu construita.

capsunaru
capsunaru
5 years ago

Bah, nu chiar imposibil, dar pe-aproape.
Recuperez absenta, citind din urma…bravo pentru “rabla”…daaar: cum pusca mea sa bei uischeanu la trei ziua ? Vezi, te-a costat o sapca !Si a doua: cum sa dai,mah, atatea lire pe o scula de taiat fiare,pe care n-ai s-o mai folosesti in veci ?Nu puteai sa-ti iei un flex la 10 parale, si-l foloseai apoi la diverse, pa veatza ?

Stropic
Stropic
5 years ago

@capsunaru: care diverse? :)) nu-l folosesti nici pe ala la nimic. Ideea de aplaudat e ca n-a dat 100 de lire sa vina careva sa faca asta.

: uite, fix la asa ceva ma gandeam:

https://www.onthemarket.com/details/6544382/

cam scump, dar depinde si de locatie, ziceau ei ceva de 4 mile pana la gara, scoala, dar nu imi dau seama cat de la mama naibii este…oricum nu imposibil. daca lichidezi in romania tot…realizabil. ? pana la pensie cel putin.

0040
0040
5 years ago

Daca tot l-ai pus pe Ionel Tudorache in postul nou mai sus, fie-mi cu iertare… ca asta e din Pitesti si nu “de la Valcea”..

:))

https://m.youtube.com/watch?v=wOuC0_hBLxE