Pascală: Beale Park – 45 de lire.

N-am povești cu ouă roșii, cele private nu fac obiectul textelor.

Pe unde sunt eu nu sărbătorește lumea Paștele, probabil nu sunt in cartierul potrivit. Nici nu vreau să fiu.

Așa că de Paștele ortodox ne plimbăm in parc că ieșii soarele un pic. E aici, aproape de Reading, 20 de minute cu rabla de acasă. Copiilor le place.

Văd că lumea o arde în picnicuri, puteam să punem o masă de pomană și noi , dacă ne trecea prin cap.

Seamănă un pic cu ce se întâmplă la țară de Paște. Iarbă nu prea e la mine in sat la biserică; stă lumea cu masa in drum și în praf, ca niște proști ce suntem, că acolo e casa domnului, nu-l poți sărbători oriunde.

La biserica veche, amintire de acum 30 de ani, aia din deal era cu iarbă verde și spațiu mare. Dar oamenii sunt proști și apreciază mai mult zidurile și autoritatea decât natura.

Și cam atâta am poftă sa scriu azi, arunc doar niste poze.

Parcarea gratuită și destulă.

King Julieni.

Valkyrie prepared !

Mai multe valkirii.

Si gâște.

Păun.

Muzeu de machete de bărci.

Si avioane.

Si Nautiluși.

+Muzeul țăranului român, că prășitoare ca asta are și tata pe acasă. Cu scula asta de înaltă precizie m-am antrenat eu verile copilăriei și adolescenței, învățând programare prin porumb.<3 #viatalatara

Si alte animale.

Biletul 45 de lire; 36 pentru o familie de 2+2. In care este inclusă și o plimbare cu un trenuleț, mai mic decât o mocăneață.

Au ceva locuri de joacă, inclusiv tiroliană – copiii sunt nebuni după din astea – au și ceva restaurant, cam meh. Nu spațiul, cât ce servesc . Dar e practic și util , n-am văzut încă copii să nu halească finger fish cu cartofi prăjiți și ketchup. Le dai drogu’ și te lasă în pace.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Blegoo
Blegoo
4 years ago

Fă și tu la tine-n sat… trenuleț… gîște… poate veverițe ceva… și pui 20 de euro intrarea. $40… dacă vin cu prunele și își fac țuică la cazan!

Pariez că machetele alea… bărci, avioane… n-au fost cumpărate… doar donate.

Mike
Mike
4 years ago

Business is business, iei o zona extravilana cu ceva padure si un lac amenajezi minimal, niste indicatoare, tarcuri cu animale de curte, pui gard si taxexi 45 gbp.